Stockholmsmässan Food And Wine Och Acadermia

Har ni inget för er i helgen kan jag absolut rekommendera ett besök på Stockholmsmässan där Sthlm Food And Wine, Acadermia och Allt För Hälsan mässorna går av stapeln, 3 mässor i en och samma biljett.

Jag var där igår med mannen och vi hade en supertrevlig dag, jag började med ett besök på Acadermia

och frossade i alla skönhetsprodukter.

Acadermia är Skandinaviens ledande mötesplats inom modern skönhet både för konsument och bransch. På Acadermia får man koll på det senaste inom hud, hår, make up, naturlig skönhet, estetisk tandvård, estetisk kirurgi samt estetiska behandlingar, jag hittade massa spännande nyheter som jag vill prova och även ett nytt varumärke till min webshop, Pink Boulevard.

Efter att ha frossat i alla skönhetsnyheter mötte jag upp maken för Sthlm Food And Wine, för någon som älskar god mat och vin är detta paradiset.

250 utställare inom mat och dryck.

Provsmakning av goda ostar, charkuterier och spännande viner hann vi med, se till att ha mycket tid här för här finns allt, så mysig mässa som gav massa inspiration inom både mat och vin.

Sist men inte minst besökte vi Allt För Hälsan som är den ledande livstilsmässan till en hälsosam livstil.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Tack söta du för den fina kommentaren inne hos mig. Så härligt att få känna sig ”grym”. AIK-vin ser jag. Supergott! Kram Rektorskan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *