Tävling Vinn En Peaceful Paradize Ritual För Två På Sparadiset

Nu kommer ännu en lyxig upplevelsetävling på ett av mina favoritställen i Stockholm, nämligen Sparadiset.

Ett dagspa utöver det vanliga, där jag bokar in mig när jag behöver koppla av, utöver det så har om världens bästa massörer.

Behaglig, avslappnande miljö, duktig och väldigt serviceminded personal.

Ni har chansen att vinna en Peaceful Paradize Ritual för två personer  där följande ingår:

Helkroppsmassage, Baby Mermaid Facial och egen Spaavdelning med bubbelpool

För att ha chansen att vinna detta ska ni:

1, Svara på frågan:Hur många Sparadiset finns det och var ligger dom?Svaret hittar ni här

2, Motivera varför ni ska vinna och vem ni ska ta med er, tävlingen håller på tom 24/12

3, Extra plus om ni gillar:Dianas Drömmar på facebook här och dela tävlingen där.

Ps missa inte min andra tävling där ni kan vinna lyxig behandling, sista dagen idag ds

Lycka Till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

21 Comments

 1. Det finns : 6 st på följande ställen: Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset
  Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig har varit där och verkligen vill dit och skulle ta med min syster kram

 2. 6 underbara anläggningar. Hoppas på att kunna besöka dem alla.

  Skulle jag vinna skulle jag älska att ta med min man. Han har knappt satt sin fot på ett spa. Och tillsammans skulle vi behöva tiden avslappnat tillsammans och återhämta oss från allt som vår vardag prövar oss i.
  Skulle gärna ha denna stund tillsammans i samband med min 35 årsdag.

  Gillar redan dig på Facebook och delar självklart tävlingen.

 3. Christina Frisberg
  SVAR: 6 Stycken Sparadiset
  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset
  Stockholm Sparadiset Södermalm.
  Stockholm Sparadiset Östermalm.
  Jag bara älskar Spa & njutbara behandlingar, det är en riktig flykt från den ibland grådaskiga vardagen & sätter lite lyxkant på tillvaron, dessutom är det då man bäst blir lite förtrolig & kan prata om vad so helst som man inte riktigt hinner eller orkar med i den stressiga vardagen.
  Jag skulle ta med min dotter Beatrice som lärt sig att njuta av spa lika mycket som jag.
  Gillar & Följer dig & delar självklart tävlingsinlägget offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg, & hoppas innerligt på att tomten kommer med detta ljuvligt härliga paket till mig!
  Trevlig 3:dje Advent!! 🙂 <3

 4. Hej Goa Du 🙂
  Det finns sex anläggningar och de finns i
  Stockholm:
  Södermalm: Ringvägen 84
  Västermalm: Fridhemsgatan 66 C
  Östermalm: Sibyllegatan 50 B
  Värmdö: Fågelbrovägen 20

  Uppsala:
  Krusenberg Herrgård, Krusenberg 436

  Malmö:
  Husargatan 3, Drottningtorget

  Har gått och haltat sen den 25/1 pga en halkolycka och känner mig stel och öm i hela kroppen, förmodligen beror det på felbelastning. Just nu är jag nyopererad pga olyckan och måste gå stelbent i några veckor 🙁 Tror att min stela lekamen skulle må bättre av lite massage när allt är färdigt!
  Om jag vinner så vill jag ta med min goa granne Eva, hon har nån slags reumatisk åkomma och skulle säkert uppskatta lite massage o.dyl 🙂 MEN, om hon inte vill så skulle jag gärna ha sällskap av Dig – Låång tajm no c :-/

  Kramen om/Mimmi

 5. Åh vilken fin tävling! 😍
  Det finns Sparadiset på följande 6 anläggningar:
  Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus
  Uppsala Krusenberg

  Jag skulle ta med mig min fina underbara man som nästan aldrig har varit på SPA. Vi skulle behöva en dag tillsammans, bara han och jag och få njuta av varandra i tystnad i en fantastisk miljö och av underbara behandlingar på ett av Sveriges mysigaste SPA!! Vi försöker få ihop vardagen och livspusslet med våra två småbarn, och skulle verkligen behöva komma bort ett tag och bara rå om varandra. Vi har inte haft en ”egen dag” på minst fyra år så detta skulle vara klart den bästa presenten man kunde få 💖 🙏 🎁

 6. Åh vilken drömjulklapp att överraska maken med!
  Han skulle verkligen behöva varva ned och jag kan inte komma på ett bättre ställe än Sparadiset för total avkoppling.

  Totalt 6 unika anläggningar, Stockholm, Uppsala och Malmö 🙂

 7. Hej Diana!

  Det finns totalt 6 anläggningar i Sverige!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta åt mig och min älskade lilla mamma. Vi har tänkt på att åka till Stockholm hur länge som helst, men pga jobb och andra saker som kommit i vägen så har det aldrig blivit av. Jag och mamma kommer från en liten byhåla i södra Sverige och har aldrig fått chansen att besöka huvudstaden. Eftersom att en av mammas vänninor har flyttat dit så blev det plötsligt lättare att åka dit under en weekend eftersom att vi får lov att bo hos hennes och slippa tänka på höga hotellkostnader. Tåg är rätt billigt om man får sig en kapbiljett. Skulle vi få den enorma lyxen att få gå på spa dessutom så hade det nästan varit som en dröm som går i uppfyllelse för oss båda. Hade varit sjukt roligt att överaska mamma med detta. Hon är alltid stressad och upptagen med sitt jobb och det vore underbart för henne att få denna avkoppling.

  Många kramar från Fey

 8. Svar: 6 st ställen
  Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset

  Både jag min min syster jobbar och sliter på skolor båda två! Vi behöver komma bort och koppla av samt ta igen all tid som vi missar då vi bor en bit från varandra! Jag vill gärna prata och ha sånt där trevligt systermys med gamla minnen och härliga framtidsplaner! Detta vore fantastiskt kul att vinna! Följer sen tidigare och delar såklart! Mvh Sara

 9. 6 st
  Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset
  Jag skulle ta med mig min fina underbara man som nästan aldrig har varit på spa.
  Vi skulle verkligen behöva varva ned och ha egen tid tillsammans. Finns inget annat ställe som är så passande som ett spa där man kan komma bort från alla måsten och stress. Bara få njuta av att få vara tillsammans.
  Självklart följer jag dig och dela tävlingsinlägget på min fb sida.
  Får hoppas att tomten tänker på mig. God Jul ❤🎅🎄
  Hilma Ortega

 10. Det finns totalt 6 st och jag har trots att jag bott väldigt nära aldrig tagit mig dit! Fick delvis ett presentkort på en behandling via body shop som jag skulle vilja utnyttja innan det går ut och detta är ju tillfället deluxe att boka 😍👌✨
  Tar med mig min fina mamma och njuter av spa som jag tycker är den perfekta avkopplingen! Gillar Sparadisets koncept! Det är ju toppen! Snygg hemsida också!!
  Gillar och delar och hoppas på tur 🙏❤️

 11. Wow, vilken fantastiskt drömvinst! Det vore underbart att få bjuda med min min älskade mamma på denna fantastiska upplevelse. Vi har pratat flera gånger om att vi ska unna oss ett besök på Sparadiset (som vi stött på under Lakritsfestivalen, och som jag först kom i kontakt via ditt och Linas bloggevent) men något besök har hittills inte blivit av. Det vore därför fantastiskt att få överraska med detta i julklapp, så att vi hade ett besök att längta och se fram emot under 2018.

  Svar: 6 stycken ställen finns det, se nedan vilka:
  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset
  Stockholm Sparadiset Södermalm.
  Stockholm Sparadiset Östermalm.

  Gillar din FB sida och har givetvis delat tävlingen där (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 12. 6 st anläggningar som finns på följande ställen:
  Fågelbrohus hotell (Värmdö)
  Krusenberg herrgård (Uppsala)
  Malmö
  Östermalm
  Södermalm
  Västermalm

  Bad sambon om hjälp med motivering här,
  för att vinna denna Spa ritual i fjärran där.
  Han ställde sig upp och började rappa,
  så jag hakan min nästan tappa.
  Nu får jag inte tyst på honom alls,
  orden flödar för fullt ur hans hals.
  Enda som lugnar ned honom nu,
  är Sparadisets drömvinst från finaste du!

  Trevlig tredje advent!

 13. Hej och jag sitter i Dalarna och är clueless 🙂
  Du är med all säkerhet den okrönta spa-drottningen i min blogglista. Haha…det är väl därför du ser så pigg och fräsch ut.
  Själv skulle jag behöva gå då jag känner mig rätt sliten men det får bli en annan gång.
  Kram och ha det gott!
  Anneli

 14. 6 st på följande ställen:
  Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset
  Jag skulle ta med mamma och passa på att ha mor-dotter tid med total avkoppling!

  Kram!

 15. Glönde svara frågan
  Svar : 6 st ställen
  Stockholm Sparadiseg Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockhom Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset
  Skulle ta med min dotter som är abetare mamma till tre små barn

 16. Svar: 6 stycken

  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset
  Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm

  Sparadiset med min sambo över en härlig dag
  en upplevelse av bästa slag
  Peaceful Paradize Ritual för två
  med härligheter som ingå
  med helkroppsmassage, Baby Mermaid Facial och välkomstritual
  blir belöningen för kropp och själ total
  Spaavdelning med bubbelpool låter gott
  behaglighet av stora mått
  Avkoppling, bubbel och frisk frukt njuta
  En lycka man önskar aldrig ska sluta
  uppfriskning och återhämtning på en gång
  Sinnesfrid och tid tillsammans lång
  det vore en härlig chans
  till glädje, dejt och romans
  och vi fick ett fint minne att spara
  vid vinst av detta underbara

 17. 6 anläggningar:
  Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus
  Uppsala Krusenberg

  Gubben Höst har hälsat på
  Många trista barnbaciller då
  känns ofta som om helgen går åt till att färdigställa och planera
  men nu vill jag hellre varandra charmera
  SPA kallar på oss
  och vi är redo förstås
  om vi gav kärleken en chans så
  vi orkar starta nya året med full fart då
  en njutbar gåva med finess
  så kommer man hem utan huggtänder och stress ; )

 18. 6 anläggningar:
  Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus
  Uppsala Krusenberg
  Det finns små saker som sätter pricken över i:et
  och som liksom förgyller det vardagliga livet!
  Därför står det klart och tydligt högst upp på min önskelapp,
  att jag drömmer om doftljus och -pinnar, min drömklapp!

 19. Hej,
  Jag är gärna med och tävlar. Jag behöver verkligen livas upp lite, står inför stora förändringar nästa år och känner att jag behöver pyssla om mig själv lite efter det här året. Vinner jag tar jag med mig en god vän.
  Gillar din sida på FB, Anna Karlsson

  Svaren är

  Stockholm Sparadiset Södermalm
  Stockholm Sparadiset Östermalm
  Stockholm Sparadiset Västermalm
  Sparadiset Malmö
  Värmdö Fågelbrohus Spa av Sparadiset
  Uppsala Krusenberg Spa av Sparadiset

 20. 6 anläggningar, skulle överraska min man med spa och mys då vi behöver komma iväg lite kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *