Ja Ocean View Hotel Dubai

Val av hotell är nog så viktigt för mig när jag reser, förra gången jag vari Dubai valde jag ett hotell – Citymax Al Barsha som låg vid Mall of Emirates, äldsta sonen ville ha nära till shoppingen… och så bodde vi en natt på Dubai Marine Beach Resort and Spa och denna gång föll valet på Ja Ocean View Hotel.

Vilket betyder att jag har provat både ett 3 stjärnigt, 4 stjärnigt och 5 stjärnigt hotell i Dubai, vilket var då bäst?

Fördelen med Citymax Al Barsha var ett det tog 5 min till Mall of Emirates, rent och fräscht hotell med pool på taket som alltid var full så omöjligt att sola och bada där.

Dubai Marine Beach Resort and Spa älskade jag, stort poolområde, en egen liten strand, lyxig frukost, spa, lyxiga rum, mysigt på kvällen att ligga i en saccosäck och titta på solnedgången och service utöver det vanliga.

Ja Ocean View där vi bodde nu, bästa läget vid strandpromenaden och på gångavstånd från både shopping och nöjen, gym,riktigt bra spa och ett stort utbud av restauranger.

Fantastisk service, riktigt bra frukost med kockar som tillagar din omelett, lyxigt utbud av kaffe alltifrån caffe latte till cappucino, enda minuset var att hotellets pool låg i skugga nästan hela dagen.

Stora fräscha rum, extra plus för lyxiga produkter i badrummet från Elemis, kaffe och the på rummet och att man kan hämta ett pool eller strandkit när man ska till stranden varje dag så inga handdukar etc behöver packas med.

Magisk utsikt från rummet.

Så vilket hotell vinner?

Valet står mellan Ja Ocean View och DubaiMarina Beach Resort and Spa, skulle lätt kunna bo på båda igen, Dubai Marina är lyxigare och mysigare men Ja ligger bättre till.

Men jag konstaterar hellre på på stranden och ta taxi till shopping etc då taxi är billigt i Dubai.

Hur viktigt är hotellet för er när ni reser?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Hotellet påminner väldigt mkt om det vi bodde på 🙂 bor oxå gärna på stranden! Så härligt ju! Min recension om JA Palm Tree Court kommer på min blogg inom kort 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *