The George Urban Boutique Hotel Malta

Jag är ju väldigt kräsen när det kommer till hotel och här på Malta föll valet på ett 4 stjärnigt boutique/spa hotell – The George Urban Boutique Hotel.

Bra läge på promenadavstånd till stranden och hamnen.

Fräscht och rent, dock lite slitet.

St Julians som vi bor i är en riktig partystad och vi bodde mitt i smeten så att säga, men stördes inte av det utan det var tyst och lugnt på hotellet.

Frukosten var inte den bästa jag har ätit, men plus för en kock som gjorde din omelett efter smak och tycke.

Det allra bästa med hotellet var takpoolen som var jättemysig och spa´t längst ner där jag förstås bokade in mig på en behandling.

Dock skulle jag säga att hotellet är 3 stjärnigt pga av slitna rum och frukosten.

Hur viktigt är val av hotell för dig när du reser?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Ja man kan ju inte alltid veta hur det är oavsett stjärnor, vårt var 2 stjärnor i Athen men det var en klar 3 + då jag läst hotell bla så vet ej hur dom alltid räknar..men ni ser ut att ha det fint ..fin bild på dig kram

  2. Jag är också väldigt kräsen när det gäller hotell. Kikade på det här hotellet när vi skulle välja hotell på Malta men sedan föll valet på ett annat hotell.

  3. Jag vill verkligen inte bor var som helst eller hur som helst! Hotellet ska ha ett centralt läge och vara fräscht. Husses krav är en bra frukost men den är jag inte lika beroende av. Är det en solsemester vill jag ha pool även om jag föredrar havet, men som komplement är det skönt.

    Kram

  4. Jag har verkligen blivit mer kräsen med åldern! Jag vill bo bekvämt och centralt. Tyvärr är ju priset avgörande, så på Malta har vi bott på 2 och 3 stjärniga hotell…slitna var ordet! Men vad gör man när man vill hälsa på sonen som bodde där!
    Nu när vi ska till Rhodos blir det vuxenhotell utan barn, med träningsmöjligheter, och pool såklart, det är ett 4-stjärnigt hotell, få se om det håller måttet! Denna gång har vi valt frukostbuffé också, brukar annars köpa egen frukost, men nu ska det relaxas ordentligt, ser så fram emot resan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *