Maltas Bästa Stränder

Vattnet på Malta är helt magiskt, nästan som att vara i Karibien men utbudet av stränder är inte så stort och dom är oftast väldigt små, Malta består mest av klippstränder men det finns gott om stegar så att man kan kasta sig i det härliga havet.

Vi bodde i St Julians och där tillbringade vi en hel det tid på den lilla stranden St Georges Bay.

Pytteliten strand som snabbt blir full, här finns gott om restauranger, shopping mm Här satt vi också mitt på stranden och tittade på vm matcher, supermysigt.

Klippbad finns det lite här och var och där är ofta vattnet helt magiskt.

Man vill bara slänga sig i hela tiden.

Bästa stranden var definitivt Golden Bay,  öns enda strand med gyllene gul sand.

Här finns kiosk, restauranger och en härlig gyllengul sandstrand.

Blue Lagoon sägs vara magiskt vackert, men vi orkade inte trängas med alla turister så vi skippade det denna gång får bli nästa gång för det ser jättefint ut.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Det ser verkligen härligt ut! När vi var där i april var det lite för kallt för att bada i havet (för oss i alla fall även om vi såg andra som badade) så vi sparar det till nästa besök.

  2. Det blev mest klippbad för mej när jag var där på sommaren själv i Sliema där sonen bodde. Promenerade helt enkelt ner till havet 10 min från deras lägenhet , med tavernor runt omkring mej, såå mysigt!
    När vi var där en gång i september månad bodde vi precis ovanför en stor pool, där de också simtränade i. Kostade 10 euro att gå in , så dit var vi flera gånger.
    Kul att du gillade Malta!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *