Flyga Med Primera Air

När jag ska ut och resa lägger jag gärna pengarna på ett riktigt bra hotell och spenderar hellre mindre på flygbiljetterna.

När vi skulle till Mallorca letade jag runt ett bra tag innan jag hittade ett pris som motsvarade det jag hade tänkt mig och valet föll på Primera Air.

Vi betalade 7000:- för 4 personer tur och retur .

Då hade vi även lagt till för en incheckad väska då det inte ingår i flygbiljetten.

På vägen till Palma var flyget 1 timme försenat och på hemvägen 2,5 timmar så hålla tider är inget Primera Air är bra på tyvärr.

Äldsta sonen var i Marbella och även han flög med Primera Air, på vägen dit var planet försenat 4 timmar och på hemvägen 3 timmar.

Förrutom detta missöde så var allt till belåtenhet, incheckningen gick snabbt, bra mat ombord som man får betala extra för, trevlig och serviceminded personal, enda nackdelen ombord var att stolarna inte gick att fälla bak så har man en nattflygning som vi hade är det svårt att sova.

Skulle jag åka med Primera Air igen?

Ja, defintivt om jag vill komma undan med billiga flygbiljetter och har överseende med förseningar.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Flera timmar försent känns inte så kul tycker jag. Finns inget tråkigare en att sitta på en flygplats och bara vänta.
    Kram Carin

  2. Sist jag flög med Primera kändes interiören som den skulle falla isär… Förseningar har ju dock sällan med bolaget att göra, men att kunna fälla stolar är väldigt trevligt (Vueling har samma problem trots fräscha plan).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *