Camp De Mar Mallorca

Jag har varit på Mallorca många gånger men kan liksom inte få nog av denna vackra ö, det finns hur mycket som helst att upptäcka, denna gång hittade vi en ny liten pärla – Camp de Mar.

Stranden i Camp de Mar är beläget på sydvästra Mallorca, mellan Port de Andratx och Paguera.

 200 meter lång strand som är väl skyddad i en vacker vik mot starka vindar och vågor. Sanden är finkornig och vattnet klart.

Det finns uthyrning av parasoller och trampbåtar och det finns   duschar och toaletter.

Stranden är mycket barnvänlig och roliga klippor att dyka ifrån som våra killar inte fick nog av utan ägnade flera timmar åt att dyka i det fantastiska vattnet.

Dom snorklade också och såg massa fina fiskar.

Missa inte den lilla träbron som leder charmig liten ö framför stranden. Här hittar du den trevliga restaurangen Illeta, men det är bäst att boka bord för den är alltid fullbokad och jag kan förstå varför.

Camp de Mar är en trevlig och lugn semesterort, som har bibehållit en exklusiv touch och här hittar du små exklusiva butiken men det är för den skull inte dyrt.

Här blev det shopping.

Ska ni till Mallorca får ni inte missa denna lilla pärla och därefter åker ni vidare till Andratx och intar er middag.

Jag blev förälskad i denna lilla ort här skulle jag kunna skaffa en liten våning .

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Vilka underbara bilder. Jag har bara varit på Mallorca 1 gång och min man blev förälskad.
    Men nu längtar jag tills min mamma och jag åker till cypern om 33 där- 3:e året i rad till samma hotell och hotellrum 😊

  2. Så härligt att ni blev nöjda och hittade er pärla! Port De Sollér imponerade inte alls på oss utan vi föredrog Cala d,Or, fast hittills är Grekiska Parga att föredra med visst, allt ligger i betraktarens ögon 😉 Men det finns något för alla!

    Kram

  3. Härligt o när man känner så som du gör vill man tillbaka flertal gånger 🙂 fina bilder är oxå sugen att se Mallorca kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *