Sveriges Bästa Hotell

Att välja hotell är bland det roligaste jag vet när jag reser, kan sitta och leta runt hur länge som helst innan jag är nöjd.

I Sverige har jag några riktiga favoriter som jag aldrig kan få nog av, som jag alltid längtar tillbaka till.

Alla dessa hotell känns som att komma hem fast bättre, dom har allt det där som ett hotell ska ha, bästa servicen, smakupplevelser/mat utöver det vanliga, sköna sängar, fantastisk personal som ger det där lilla extra, ger maximal avkoppling , dom har förstås ett spa, underbar miljö som är som rehab för själen, ingenting saknas.

Här kommer i mitt tycke Sveriges Bästa Hotell :

TOREKOV HOTELL

 

Jag blev förälskad direkt, här finns allt som jag önskar av ett bra hotell, utomhuspool, inomhuspool, varma källor, sköna sängar med underbara lakan, mat för en gourmet, lägg därtill närheten till havet 400 meter där du kan svalka dig med ett uppfriskande dopp.

FALKENBERG STRANDBAD

Ett ställe jag alltid längtar tillbaka till och måste besöka minst en gång om året, can´t get enough.

Som att vara utomlands fast bättre, underbart läge på Skrea Strand, jag älskar att ha öppen balkongdörr och höra vågornas brus.

Älskar att slänga på mig badrocken och glida ner till spa avdelningen som har blivit helt fantastisk efter ombyggnaden, för att inte tala om deras fantastiska spa terapeuter.

Här finns  varma pooler (33 grader året om) skön lounge-musik, bubbel, en bastu och fantastisk mat som är en upplevelse för smaklökarna.

Ni ser ju själva, magiskt.

ÅKERBLADS

sen har vi underbara Åkerblads som ligger i Tällberg i Dalarna och jag säger bara en sak…att charmigare än såhär blir det inte.

 Upplev stillheten och lugn och ro och närheten till Siljan, som rehab för själen.
Ny spaavdelning som jag ser fram emot att upptäcka.  Stillhet , harmoni och gastronomi med lokala smaker, bättre än såhär blir det inte, enda nackdelen är att man inte vill härifrån….

Här sover man som en prinsessa i sköna hästen sängar och du kan välja på 73 personligt inredda rum.

Magiska solnedgångar över Siljan.

SANKT JÖRGEN PARK 

Helt klart Göteborgs bästa hotell, en liten gömd pärla som ligger lite utanför Göteborg, men väl värt att ta sig dit för när du har kommit dit vill du inte därifrån…

En lyxig resort med spa, möjlighet att spela golf, mat för en gourmet och personligt inredda rum, jag bodde en av vistelserna i prinsesssviten, me like.

Ett modernt designhotell som andas lyx, en spaavdelning med många valmöjligheter och uber lyxiga behandlingar.

Dom har en unik  sparitual med bastur med olika temperaturzoner och dofter, tvagningsrum i marmor, utsiktshylla med gungande Swaybäddar och sköna vattenkällor.

Älskar du mat,ja då har du 4 restauranger att välja på så du behöver helt enkelt inte ta dig härifrån.

Har ni något favorithotell i Sverige?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Vilka hotell, tack för Göteborgs tipset, ett hotell jag inte kände till kram Anna

  2. I Stockholm borg jag gärna på Tegnérlunden som är ett enkelt men trivsamt hotell. Det bjuder inte på lyx men jag känner mig hemma där. För övrigt bor vi sällan på hotell i Sverige utan det blir mest utomlands.

    Kram

  3. Sällan Sverige men har du provat Ystad saltsjöbad? där är det underbart 🙂 sen beror det på vad jag söker är det spa eller bara bo o frukost, vi har valt bra hotell för övernattning o frukost ja mysigt att hitta små pärlor 🙂 kram

  4. Åh, tack för alla härliga tips på hotell i Sverige, vill genast prova på allihopa!
    Har varit i Tällberg ett flertal tillfällen nu och bott på lite olika hotell där, men inte på Åkerblads ännu! Vi har bott flest gånger på Klockargården, och har då valt ett rum med jazucci, de har bra mat och sist vi var där så hade vi köpt ett paket med show också, jättetrevligt!
    Yasuragi var ju något speciellt , det var dock några år sen nu jag var där!
    Har hört talas om ett speciellt hotell i Västerås som jag är nyfiken på, kom inte ihåg vad det hette just nu?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *