Sailors Oxelösund

Jag reser ju en del i jobbet som ni vet , häromdagen hamnade jag i Oxelösund för att besöka en ny kund.

Jag hade spanat in en restaurang som jag tyckte såg mysig ut för att inta min lunch på , nämligen Sailors som ligger längst ut på piren i Oxelösunds Fiskehamn. Här har man utsikt över havet och horisonten.

Mysigt att sitta och kika på båtlivet med de båda farlederna som leder in till Oxelösund samtidigt som man äter. Inredningen  i restaurangen är sjöbodslik med gamla fiskeredskap och robusta möbler.

Jag blev inte besviken, vilken liten pärla, jag valde deras egenrökta räkor, här röker dom på gammaldags vis i ugnar med alvved.

Räkorna smakade fantastiskt och utsikten kunde man inte klaga på, däremot behöver personalen gå en charmkurs och minus för beställnng över disk vilket känns mindre lyxigt med tanke på vad man betalar.

Men nästa gång jag är i Oxelösund sitter jag gärna här och njuter igen.

Menyn består mestadels av olika fiskrätter som smakar fantastiskt,däremot kunde man lägga lite krut på uppläggningen som såg lite torftig ut.

Salladsbuffe och kaffe ingår och rätterna ligger från ca 200.- och uppåt.

Ha en härlig fredag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Så gott! På flera av restaurangerna i hamnen här är det beställning över disk som gäller. Kändes först lite ovanligt men det snabbar onekligen på så jag tycker det är helt okej. Däremot så förväntar man sig att personalen är vänlig.

    Kram

  2. Hej, Ser gott ut, men det enda jag har emot de där råkorna är att man får skala dem själv och blir kladdig om fingrarna och så luktar det 🙂 Men det kanske inte gjorde dig något….. 🙂 Kramen, Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *