Höstfräsch Hos Total Hälsa

Hösten närmar sig med stormande steg och det var dags för en liten uppfräschning hos Total Hälsa.

Total Hälsa är en salong med resultatinriktad hudvård från  Exuviance, Elizabeth Arden PRO och Dermalogica. Maria och FRagancia utför olika sorters ansiktsbehandlingar, aha-peelingar på Östermalm i Stockholm. Effektfulla maskiner som  fraxium laser som är en kraftfull maskin för hudföryngring och reducering av porer, linjer, acneärr m.m. dom har ä även  IPL cellox20 för att reducera rosacea, röda kärl, pigmentfläckar i ansiktet. Även permanent hårreducering både i ansikte och kropp med IPL cellox20., tandblekning ,massage, trådning och vaxning, ja här kan man göra allt och jag brukar gå hit när jag vill ha resultat.

Just nu är det 20% rabatt på ansiktsbehandlingar från Dermalogica och Elemis så jag passade på att göra en ansiktsbehandling (gäller tom söndag).

Passade även på att köpa en ansiktsmask från Exuviance då det var 20% rabatt på även dessa, perfekt att göra hemma(gäller tom söndag även i webshoppen).

Idag blir det fotboll, en bra bok och lördagsmys.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *