Söndag Och Sjuk

Solen skiner ute och det är en underbar söndag,men jag har legat sjuk hela helgen och kollat på serier.

Ont i kroppen och ögonmigrän,så jag har inte kunnat läsa men däremot kollat på serier , mysigt det också.

Kollar just nu på Big Little Lies och får väl averka dom sista avsnitten idag då jag inte känner mig bättre.

Riktigt bra skådespelare i serien såsom  Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård och Laura Dern.

Handling:

I

kuststaden Monterey i Kalifornien – där alla visar en perfekt fasad utår  men skvaller, missunnsamhet, vhemligheter och små lögner som blir stora (och därmed farliga) ligger och bubblar under den välbärgade ytan. Och det vad som började som ett bråk mellan småbarn nu har fått hemska konsekvenser och slutat i mord….

Man vet varken vem som är offret eller vem som är mördaren, man får hela historien berättad i tillbakablickar, medan grannar och bekanta som har kallats in till polisens förhörsrum efter mordet kommenterar och skvallrar kring  tragedin.

Har ni något bra serietips?

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Trist att vara sjuk, krya på dig!
    Visst är ”Big little lies” bra! Alexander Skarsgård fick t.o.m pris för sin insats i den serien!
    Håller med Znogge, har du inte sett ”The Crown” så gör det! Superbra!

  2. Hej Diana,
    Tänk att mitt första hem i USA var i Monterey. Precis vid havet på 159 Ocean View Blvd. En liten ljusblå Victorian Cottage med utsikt över Lovers Point. Man kunde cykla och gå överallt. Underbart ställe att bo på. Ja så den filmens miljö är verkligen nostalgi för mig. Måste nog åka dit snart. Kramen och krya på dig!!
    Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *