Godast på Ostbrickan Bergsparmesan Från Zeta

Jag älskar lyxiga ostar och har några favoriter och nu har jag fått en ny favorit som passar perfekt till ett glas rödvin -nämligen Zetas nyhet – Zeta Parmigiano Reggiano Prodotto Di Magna.

En ljuvlig bergsparmesan som ger mersmak, kunde inte sluta äta av den.

Bergsparmean anses vara den finaste av alla parmesanostar och just denna kommer från de italienska bergstopparna i Parma och Reggio Emilia.

All mjölk för tillverkning av bergsparmesan kommer från kor som lever och betar högt upp i bergen där gräset är rikt på örter.

Osten är lagrad i 24 månader som ger en krämigt god hårdost med lång eftersmak, hela familjen älskar den och den kommer finnas med på vår ostbricka hädanefter, den är beroendeframkallande.

Ett glas  Ebbio passar perfekt till.

Kan tänka mig att en carbonara med denna ost smakar ljuvligt så det får det bli till middag ikväll då det finns en liten bit kvar.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Mums med parmesanost! Denna har jag inte hört talas om…tack för tipset, och rödvinet är säkert gott det också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *