Nära Döden Upplevelse

Igår var jag med om något riktigt obehagligt…en så nära döden upplevelse man kan komma, det har hänt en gång tidigare när jag åkte ambulans intill sjukhuset med syrgasmask för att jag inte kunde andas.

Jag var på vårt kontor i Täby och jobbade och skulle hem vid 19:30, valde den snabbaste vägen via tunneln som jag egentligen inte gillar att köra i, men jag ville hem så snabbt som möjligt och mysa i soffan till idol.

Väl i tunneln börjar en lampa lysa rött på panelen och det står i:stop och bilen beter sig lite konstigt, men jag kör vidare, det är alldeles dimmigt på rutorna då ac slutar att fungera.

Jag stannar till i Kista för att ringa och kolla om jag kan köra vidare och det gör jag.

När jag ska ta av mot Solvalla händer nåt med bilen, det står VARNING på panelen, stanna omedelbart bilen på en säker plats och nåt med elfel, sen börjar alla knappar att lysa och bromsarna tar knappt och bilar tutar bakom och håller på att köra in i mig för jag saktar ner och rullar av vägen till bilen stannar.

Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv.

Kloka ord, dom tänker jag ta fasta på idag.

Bamsekram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Usch, så otäckt. Förstår att du blev vettskrämd. Tur att allt slutade bra i alla fall.
    Ha en fin lördag.
    Kram Carin

  2. Ja när det händer saker med bilen är ruggigt tur att inget hände! och att ni hittar felet kram å fin lördag

  3. Men vilken obehaglig upplevelse och jag förstår mer än väl att du blev chockad! När det står stopp på panelen gäller det att stanna direkt och inte köra vidare. Skönt att allt gick bra ändå.

    Kram

  4. Hej Diana, Nej men fy så otäckt! Jag hade också blivit livrädd. Snacka om adrenalinpåslag. Vilken tur att det gick bra. Jag råkade ut för att autochoken på min gamla Audi fastnade i något läge som gjorde att bilen bara accelererade även i uppförsbacke och på snöig isväg. Jag var helt säker på att jag skulle köra av vägen i en kurva och in i ett träd. Kramen, Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *