Sthlm Food And Wine

Gillar man delikatesser, ostar och goda viner då får man inte missa Sthlm Food And Wine mässan i Älvsjö.

Hela 250 utställare på plats inom kategorin delikatesser, mat och dryck.

Jag var förstås på plats igår och tog med mig svärmor .

Vi gick loss på både god mat som fisktacos, underbara ostar, charkuterier och minsann Sveriges godaste chips.

Till det måste man ju ha något gott att dricka, vi provade goda rödviner, champagne, aperol spritz och fick förstås några favoriter.

Detta rödvin är riktigt gott – Apothic Inferno, för 149:- får du ett riktigt fylligt, smakrikt vin med inslag av smörkola, kaffe, kokos, choklad, kryddor och mörka bär från Kalifornien.

Denna lyxiga champagne fastnade vi också för och är beställningsvara.

Aperol Spritz är ett säkert kort men helst en varm sommardag, det var mycket godare med fylliga rödviner och starka ostar denna gråa november dag.

Rekommendera absolut ett besök på denna trevliga mässa med massa härlig mat och dryck inspiration, lägg därtill alla trevliga människor, det är trångt och det är varmt men väl värt det.

Man köper ett vinglas (du kan också ta med ett då sparar du 50:-) och därefter dryckeskuponger så kan man går runt och välja och vraka bland alla drycker, som en vinprovning som aldrig tar slut…med risk för att bli lite extra rund under fötterna, men då ligger som tur är pendeltåget ett stenkast därifrån.

Mässan har öppet även idag,kanske en trevlig upplevelse att ta med far på.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Såg att det var den mässan i helgen, men vi tog oss aldrig iväg dit, fast jag älskar ostar och vin!!! Tack för tipset i alla fall på det röda vinet!

    PS. Va läskigt med bilen i fredags! DS
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *