Nötknäpparen Och De Fyra Världarna

Igår hade jag en riktig myssöndag med lilla O och hans kompis, vi var på bio och såg Disneys nya film – Nötknäpparen Och De Fyra Världarna.

Vilken underbar film, sorglig,spännande och fin med ett bra budskap och lilla O konstaterade att jag måste vara den enda mamman som gråter på en Disneyfilm…det tror jag minsann inte!

Filmen är regisserad av bla Lasse Hallström.

Magisk scenografi och vackra kostymer som jag njöt extra mycket av.

Handling:

Under en julfest får Clara en julklapp från sin mamma som nyligen har gått bort.Hon får ett skimrande ägg med ett brev med ett kryptiskt budskap, men ägget går inte att öppna och när Clara får en ledtråd efter nyckeln hamnar hon i  hon i fyra magiska världarna  där hennes mamma var drottning och där nötknäpparsoldaten Philip står på vakt. Det råder kaos i de fyra världarna och Claras uppdrag är att lösa det och få fred i alla världarna.

En film om att våga tro på sig själv och ta vara på det man har, jag älskade den och det gjorde 11 åringarna också som annars bara gillar filmer med action i.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Mysigt att gå på bio med sina nära och kära, och jodå, här gråts det ofta nuförtiden….blir så lätt rörd!
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *