Julens Snyggaste Klänning Från Milook

December månad innebär många festligheter som julfest på jobbet, julafton och nyårsafton så det brukar bli minst 2 nya klänningar för mig.

Jag älskar ju klänningar och kan man kan ju aldrig få för många, eller hur?

Något som alltid går hem är ju den lilla svarta, funkar alltid när man inte vet vad man ska ha på sig och den perfekta lilla svarta inför julens alla festligheter hittade jag hos Milook.

Jag har flera plagg från Milook och alla deras plagg är som en andra hud, bekväma, smickrande för figuren, håller tvätt efter tvätt, fantastisk kvalite till ett överkomligt pris.

Ärmarna är vida med en öppning i mitten för en fin effekt och utställd kjoldel ,klänningen slutar ovanför knät (jag har lagt upp min för jag ville ha den kortare), den perfekta lilla svarta helt enkelt.

Den åker nog på även ikväll då jag ska ut och äta med jobbet.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Nej, man kan inte ha för många klänningar, absolut inte!
  Jättefin klänning du köpt! Sitter ursnyggt på dig och jag håller med, den är snyggare när den är lite kortare!
  Kram och ha en fin första adventshelg!
  /Maria

 2. Jättefin är den, du klär så fint i den! Klänningar gillar jag också, har alldeles för många…eller nej, man kan inte få för många klänningar nej!
  Ska lämna in en klänning på kemtvätten från Desigual som jag hittade i källaren, har helt glömt bort den! Den ska användas i december!
  Kram och ha en trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *