Lyxig Grötfrukost På Scandic

En bra start på dagen är nog så viktigt och vad kan väl vara bättre än att starta dagen med en hotellfrukost?

Åt ni gröt när ni var små och har hemska minnen om gröt som var gråa klumpar, glöm det för nu lanserar hotellkedjan Scandic två varma och en kall  lyxig gröt på frukostmenyn på samtliga Scandic Hotell i Sverige.

För bättre energi, mindre miljöpåverkan och starkare hjärtan.

Vad sägs om Havregrynsgröt med espresso och banan eller en Steel Cut Oats med stekt äpple, kanel och lönnsirap samt en Overnight oats med chia och lime.

Jag var förstås på plats på  pressfrukosten igår  och smakade allihopa och Steel cut oats med stekta äpplen blev  min favorit.

Frukosten kändes både modern, lyxig och jag kan lova att jag var mätt resten av dagen.

Visste du att havregryn:

 • Sänker kolesterolet i kroppen tack vare betaglukan
 • Har liten miljöpåverkan, havret behöver varken speciellt mycket ljus eller värme, precis som vi nordbor. Den klarar sig ändå.
 • Stärker hjärtat då havret innehåller magnesium som i sin tur gör nytta för blodflödet.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Hej Diana,
  Jag älskar Scandic och vi bor alltid på Scandic Park när vi är i Stockholm. De är så mysigt där och känns lite som att komma hem, och så har de förstås en underbar frukost.
  Fina bilder! Man blir lite frukosthungrig…
  Kramen och ha en fin dag,
  Anneli

 2. Äter alltid havregrynsgröt vinterhalvåret och ibland gör jag overnightsskålar och har i kylen. Det serverades mycket smarrigt där på frukostbuffén.
  Kram Carin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *