Härligt Med Fredag

Veckorna går i en rasande fart, skönt det för jag vill ha vår, helst NU!

Lite roligheter är inplanerade för att förgylla vintermörkret, lite sol en helg, lite spa och annat man mår bra av, nog så viktigt.

I helgen fortsätter vi scanna av gymnasieskolor då det är dags för son nummer två att ta viktiga beslut och bestämma oss för sommarens resa.

Vi skjuter upp vår Kalifornienresa till nästa sommar då det blir en perfekt 50 års resa för både mig och mannen (hua 50 nästa år, när hände det liksom??) så det blir någonstans i Europa,

helst Mallorca som är en riktig favorit.

Har ni planerat sommaren än?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Inga sommar planer ännu! Tar en månad i taget. Ev lite skidåkning några dagar på sportlovet. Är så sugen på obc Cypern sen blir det västkusten några veckor.
  Kram

 2. Vi har börjat planera så smått och just nu tittar vi på Montenegro. Lycka till med planeringen och valet av gymnasieskola!

  Kram

 3. Jag drömmer oxå om USA.
  Florida eller californien, men det lär inte heller bli förrän tidigast nästa sommar.
  I år blir det london i maj på tu man hand med mannen och en vecka i turkiet i juli tillsammans med viggo, C och goda vänner 🙂
  Kram

 4. Låter bra att fira 50+50 (får man skriva 100? ) i Kalifornien.
  Vi ska åka till fjällen på torsdag, Jugge (släkten) i juni och förhoppningsvis Sardinien i slutet på augusti.
  Vi var på Sicilien i aug-18 och hela familjen ÄLSKADE det. Så det tipsar jag verkligen om.

  KRAM

 5. Snart Januari till ända och en vintermånad mindre. Vill mer ha vår än vinter, för jag avskyr att frysa. Sommarsemestern känns än så länge avlägsen, men en påskweekend i Göteborg är inplanerad och hotellet bokat. Ska dit och träffa en sommar-barndomskamrat med hennes man en av kvällarna. Det ska bli rolig.

  Jag förstår känslan av att snart vara 50, fast jag har två år kvar. Nu i november firade vi mannens 50 års dag med en resa till Kap Verde. En riktigt skön semester i värmen. Sol, värme, god mat och dryck och ett lugnt avkopplande tempo.

  Kram Kajsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *