Tankar Lite Sol Och Ett Boktips

Denna helgen passar jag på och tankar lite sol i Spanien, följde med min väninna som är flygvärdinna på en liten solweekend, så himla härligt men det känns ju faktiskt som om våren är på väg även hemma.

På planet igår kväll hann jag läsa en riktigt spännande bok:

KALLBRAND av Cilla och Rolf Björklind.

Handling:

En familj i en av Stockholms villaförorter sprängs i bitar, och då modern som är åklagare ofta utsatts för hot står motivet klart och med hjälp av teknisk bevisning hittar man så småningom en gärningsman. Men är allt verkligen så enkelt? Särskilt Olivia som fascineras av gärningsmannen tvivlar. Samtidigt befinner sig Tom hos sin syster i Thailand, där han får i uppdrag att identifiera och hitta en mystisk man på ett fotografi. Jakten leder honom långt in djungeln, där inga vanliga lagar och regler gäller och där allt från knarkbaroner till krokodiler och myggor utgör ett ständigt hot.

Mycket spännande och den var svår att lägga ifrån sig.

Nu bär det av till stranden och häng i solstolen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Tanka sol..Det gör du alldeles rätt i! Så skall jag också göra lite längre fram då jag klivit av ekorrhjulet. När jag var yngre jobbade jag som flygvärdinna och då hade vi rätt många stopp i solen den här tiden på året. Helt perfekt. Tack för boktipset! Jag vill tipsa om Sofie Sarenbrants böcker om Emma Sköld. Rysligt bra! Njut och ha det gott.
    Kramen,
    Anneli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *