Playa De Las Canteras

Vi bor mitt på den 3 kilometer långa sandstranden i Las Palmas – Las Canteras.

Bilfri strandpromenad som är perfekt för en härlig powerwalk, som avslutas med frukost på stranden, bästa starten på dagen om du frågar mig.

Efter frukosten tog vi på oss bikini och slängde oss i en solstol, hur härligt som helst.

Norra delen är soldyrkarnas paradis medan södra delen är surfarnas mecka.

Otroligt fin sand , här är det rent och snyggt och  vattnet är alldeles klarblått.

Gott om restauranger och cafeér längs hela strandpromenaden och massa att titta på här, det blir aldrig tråkigt här.

Tröttnar man på att sola då ligger inte shoppingen långt borta, ligger massa butiker längs hela strandpromenaden, på södra delen där strandpromenaden tar slut hittar du ett stort shopping center – Las Arenas, här hittar du allt.

Missa inte den vackra solnedgången, gärna med en sangria i handen på en mysig uteservering längs strandpromenaden.

Har ni varit i Las Palmas?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

 1. Ja, bara på besök varje gång vi var i Playa Ingles, då tog vi bussen dit för en dag.
  Så skönt ni har det.
  Kram Carin

 2. Ni ser ut att ha det superhärligt! Vi var i Las Palmas förra året men inte på Las Canteras. Den har vi ännu kvar :-). Kramar //Tina

 3. Åh, blir så nostalgisk när jag få se bilder från Las Palmas! Min första utlandsresa gick just dit, i februari 1979, vi var tre tonårstjejer som åkte dit i två veckor, och det var som paradiset! Vi bodde vid Las Canteras stranden. På kvällarna gick vi till Catalinaparken och drack drinkar. En favvo då var rom och cola och Lumumba! Sen var det dans på disco som gällde. Vilka veckor!
  1982 blev det Las Palmas igen, då för förlovning med min dåvarande kille! Bodde även då vid Las Canteras stranden. Sen dröjde det ända till 2000-talet när jag äntligen fick besöka Gran Canaria igen, då med hela familjen, men då blev det södra delarna, men såklart en biltur runt ön och till Las Palmas! Nu besöker jag och min man GC varje år…sol och värme…kan aldrig bli fel!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *