Flyga Med Thomas Cook

När jag var på min lilla weekend till Gran Canaria flög jag ju med Thomas Cook – Vings egna flygbolag.

Man kan väl säga som så att flyga med Thomas Cook är en bra start på semestern,  bra underhållningsprogram och filmutbud, fantastisk service ombord ,god mat och det enda flyget som har riktigt gott kaffe (från Starbucks).

Extra plus för egna skärmar, dock får man betala för underhållningen, maten förbokar du och betalar extra för , du kan också förboka taxfree hemifrån som är otroligt smidigt och bra, lägg därtill riktigt bra taxfree priser.

Servicen började med att drinkvagnarna rullades ut i kabinen för de som önskade något att dricka före/efter och under maten, här finns också lite olika prisvärda paket med dryck/snacks, drinkar mm

Ganska kort därefter kommer maten som består av tre rätter,skagenröra , riktigt goda biffar som var bra kryddade och en god chokladdessert som smälte i munnen.

Mycket kompetent personal som utöver att vara proffs på att servera snabbare än den bästa servitör på en högklassig restaurang även agerade sjuksköterskor och tog hand om sjuka passagerare på ett mycket proffsigt sätt.

När barnen var små flög vi alltid med Thomas Cook och det har satt sina spår, dom tycker att det är bland de bästa flygbolaget som finns så att tex flyga med Ryan Air står inte högt i kurs…

För korta flygresor kan jag absolut flyga lågprisbolag men för resor över 5 timmar då vill jag ha underhållning , gott om benutrymme och bra service, hur tänker ni kring flyg och har ni några favorit flygbolag?

Mina är Thomas Cook, Emirates och SAS.

Av lågprisbolagen är det Norwegian.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Emirates har jag aldrig flygit med, men jag håller helt med dig om Thomas Cook och SAS. Tycker att Brittish airways är bra också, helt okej utbud ombord.

    Av lågprisbolagen så tycker jag nog att Ryan Air är bäst 🙂

  2. Emirates är bra med den bästa resan hittills var när jag flög med TAM som är Brasiliens nationella flygbolag. Lite oväntat men suverän service på alla vis. För kortare sträcker väljer vi alltid Norwegian och så även när vi åker till Krakow i sommar. Thomas Cook var helt ok.

  3. Thomas Cook har mycket bra service, Emirates skulle jag vilja flyga med kram

  4. Jag är helt enig med dig! Thomas Cook och SAS är våra favoriter. Norwegian kommer därefter. Kram //Tina

  5. Lyxigt mysigt att få ett bra flyg. Ryanair går det ju inte jämföra med, men så är de ju ett lågprisflyg. Sist flög via med Tui och Jettime, det var väl ganska OK om jag ska jämföra med billiga Ryanair. Dock hade de ingen underhållning och flygtiden till Kap Verde var totalt 8 H. När det giller lågpriflyg har Wizzair fungerat bra varje gång, då rör det sig om max 2 H flygtid.

    Kram Kajsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *