Heldag På Gröna Lund

Igår var det dags för Gröna Lund att slå upp portarna för säsongen och det gjorde dom med bravur, mestadels strålande sol och klarblå himmel, Snake den nya attraktionen var på plats och det nya fina nöjesfältet som tar dig tillbaka i tiden lockade många.

Jag tog med mig 7 barn och vi hade en härlig heldag på Gröna Lund, långa köer gjorde ingenting utan alla hade jättekul, favoriterna var Jetline och Twisted och jag håller med berg och dalbanor är kul så den nya berg och dalbanan som ska vara klar 2021 kommer att bli populär.

Jag älskar att Gröna Lund har fokuserat mycket på riktigt bra mat så det är supermysigt att bara gå in och äta och dricka något gott och sitta och titta ut över vattnet och njuta av allt runtomkring, mina favoriter är Hekto Bbq och Fiesta.

Vi har köpt Gröna Kortet som ger fri entre hela säsongen så det lär nog bli många besök, speciellt eftersom Gröna Lund har riktigt bra konserter nästan varje dag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Åh mysigt det blir nog många besök i år med tanke på alla bra artister😊

  2. Gröna Lund är verkligen fantastiskt med alla dessa konserter varje år! Å det är inga dåliga artister som kommer heller! Minns dock inte om vi var på Grönan förra året? Året innan såg vi alla fall en bra konsert med Bryan Ferry. Men jag vet en som vill se Sting i år ( min man!) !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *