Fillers Och Injektionsbehandlingar

Fillers och injektioner är ett känsligt ämne: antingen så gillar man det eller så gillar man det inte.

Var jag står är väl ingen tvekan, jag gillar det tycker att om man stör sig på något i sitt utseende och har möjligheten att rätta till det som tex en argrynka  mellan ögonen tex så ska man göra det på samma sätt som man bleker sina tänder hos tandläkaren eller gör slingor/färgar håret hos frisören.

Idag finns det många olika metoder på marknaden: botox , olika fillers  naturliga ämnen som redan finns i vår kropp som hyaluronsyra) etc (j Den metod man använder är upp till var och en.

Jag gör tex botox mot min migrän och argrynkan mellan ögonen ca 2 ggr om året.

Målet med behandlingar  av detta slag (som jag tror att jag delar med de flesta andra) är att det inte ska synas att man har gjort något, man ska bara se lite fräschare ut.

Det allra viktigaste när man vill göra såna här behandlingar är att gå till nån som är auktoriserad.

Jag går hos  Marie på Skin de Light  i Gamla stan.

Marie är legitimerad sjuksköterska med mångårig och dokumenterad erfarenhet för att utföra dessa behandlingar.

Hon har även mer än 25 års yrkeserfarenhet från svensk akutsjukvård.

Kliniken certifierad och kliniken innehar patientförsäkring så jag känner mig alltid trygg när jag går hit och Marie är den proffsigaste jag någonsin har varit hos oss, allt blir naturligt och hon är mycket noggrann.

 Med åldern så förminskas ju läpparna (blir mer som ett streck) och pekar neråt och man ser sur ut , inte kul så förra veckan var jag hos Marie och fixade till dom sura mungiporna och strecken med fillers, men la även lite botox ovanför läpparna sk Lipflip.

Fillers injiceras med en liten nål med det kroppsegna ämnet, Hyaluronsyra, för att ge en utfyllnad av rynkor, skapa volym och konturering, tillföra fukt men kan också behandla  ärr.

Detta kan utföras i ansiktet, på händerna eller dekolletaget.

Före och Efter fillers behandling mot sura mungipor, lyft av haka och lipflip, bilden är tagen direkt efter behandlingen, älskar när man ser resultat direkt.

Min haka hade visst också trillat ner så den fick lite fillers på mitten och hela ansiktet lyftes upp igen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Är sugen på att prova, gör det ont? Hur lång tid tar det? kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *