The Retreat Palm Dubai

Sista 2 dagarna på vår härliga resa tillbringade vi i Dubai ute på The Palm, vi bodde på ett riktigt fint hotell – The Retreat Palm Dubai MGallery By Sofitel som låg strax bredvid Atlantis som vi ju bodde på förra året.

Jag föredrar att bo ute på The Palm när jag är i Dubai, har ju bott både inne i Dubai, vid marinan och på Jumeriah beach men det är definitivt mysigast att på på palmen, för att få den riktiga semesterkänslan.

Vi satt ute och åt middag och njöt av den magiska solnedgången över Dubai, så mysigt.

Sista kvällen på denna underbara resa men vi kommer defintivt tillbaka, har fortfarande saker på min bucketlist jag vill göra i både Abu Dhabi och Dubai.

Maten var ok, men bättre på hotellet i Abu Dhabi.

Hotellet har en pool som och stranden ligger precis bakom med utsikt över Burj Kalifa och Dubais skyline.

Stora fina rum med lyxiga spa produkter på rummet och magisk utsikt över vattnet.

Om man ville kunde man beställa upp ett avslappnande bad, uppiggande bad osv

Hotellet har focus på wellness och må bra, maten är nyttig och hälsosam, det finns ett gym, spa och man kan boka in skräddarsydda paket, ett perfekt hotel för en tjejweekend med focus på hälsa och att komma i form.

Hit kan jag definitivt tänka mig att åka igen.

Magisk utsikt, men ska tilläggas att det även byggs för fullt bredvid så en och annan byggnadsställning förstör den vackra vyn, men det är ju Dubai vi är i och det byggs överallt, staden har ju trots allt bara funnits i ca 50 år.

Kanske är det därför det hela tiden dyker upp nya saker som gör att jag inte kan få nog av Dubai och Abu Dhabi, men det är defintivt ett av mina favoriter, kanske är det fantasivärlden och att få fly verkligheten för en stund som jag gillar så mycket, men en sak är säker jag vill tillbaka.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Visst är det fantastiskt och jag hade väldigt gärna åkt tillbaka igen. Semesterkänslan är på topp när man är där. Samtidigt så finns medaljens baksida med alla fattiga gästarbetare som byggde staden och alla som omkom under byggandets gång. Arbetsvillkoren är usla tyvärr.

    Kram

    • Håller med, vi åkte med en taxichaufför från Indien som jobbade ihop pengar till sina barns skolgång, han jobbade 12 timmar per dag, men tjänade bra tyckte han, sov i 8 timmar och tränade/spelade volleyboll mm på den fritid han hade och tyckte att livet var ok ändå, 8 veckors semester väntade och då skulle han till familjen i indien kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *