Shoppingtips I Dubai Och Abu Dhabi

Även om man inte gillar att shoppa är det svårt att låta bli när man reser till Dubai och Abu Dhabi, här finns ju liksom allt och lite till.

Det roligaste är ju att man kan hitta lite annorlunda kläder  och skor som man kanske inte hittar hemma.

I januari är det alltid shopping festival vilket är lika med rea så då kan man faktiskt fynda ordentligt.

Denna gång fick jag tre nya klänningar och ett par skor med mig hem och lilla O kom hem med en ny vinterjacka och nya skor.

Var shoppar man då bäst?

I Abu Dhabi är det definitivt Yas Mall som gäller, här är det definitivt mycket lugnare än i Dubai och en njutning att strosa runt i lugn och ro och ta små stopp på tex Shake Schack eller Cheesecake Factory.

Här finns ca 270 butiker, massa restauranger och fikaställen, alltifrån dyra märkeskläder till lite billigare alternativ och mycket roligt för kids och ungdomar.

Detta är absolut vår favorit.

I Dubai är favoriterna Mall Of  The Emirates och Dubai Mall, men här är det betydligt stressigare, mycket folk överallt, lilla O och jag var helt slut efter en halv dag på vardera ställe.

Japp, han har dyr smak den här lilla killen…

Dubai Mall har några riktiga bra barnaffärer och på Mall Of the Emirates gillar jag att shoppa på Harvey Nichols som har massa olika märken bland annat Miss Selfridge och Warehouse som har prisvärda plagg, hittade 3 klänningar från dessa märken och på min favoritsko butik Call It Spring fyndade jag skor.

Ett besök i världens högsta byggnad är ju obligatoriskt när man ändå shoppar loss i Dubai Mall och missa inte fontänspelen.

Brukar ni shoppa på semestern?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Vad perfekt att vara där under rean. Jag missade rean men fick ändå med mig ett par örhängen och ett halsband hem från Dubai. Annars brukar jag handla en magnet som souvenir, kul att ha som minne hemma.

  2. När vi är hos svärmor så gärna men det beror på om det är nåt at shoppa för det gillas 🙂 kram å fin fredag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *