Solsken Och Parmesan

Jag har alltid älskat att läsa böcker och det finns inget som slår känslan att öppna en nyinköpt bok, doften och dom olästa sidorna.

Jag har precis läst ut en riktig feelgood roman för livsnjutare och feelgood är väl just vad som behövs i dessa tider:

Solsken Och Parmesan Av Christoffer Holst

Handling:

Boken börjar med att Rasmus 40 plus nånting ska gå på  blinddate.

Rasmus har pausat från sitt liv som dansbandsstjärna och bor just nu på soffan hos sin syster .

 Rasmus syster har bestämt sig för att åka till Italien på matlagningskurs och när hennes väninna bokar av så blir det Rasmus som får hänga med, de ska laga mat och dricka vin under Toscanas sol.

På Arlanda får de dock ett oväntat besked: hotellet i Italien har brunnit ner och istället ska kursen hållas på ett pensionat i den lilla staden Öregrund vid Roslagens kust.

På kursen har alla det gemensamma intesset att de älskar mat och vin.

Charmig, rolig och faktiskt spännande, en riktigt mysig bok som man inte vill lägga ifrån sig.

Häll upp ett glas vin, hyvla lite parmesan och lägg upp lite parmaskinka och kryp upp i soffan eller lägg dig i solstolen och njut.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Så lustigt att det är just Cristoffer Holst som skrivit boken, han är god vän med min kompis dotter, och hans första bok ”Mitt hjärta går på” fick jag i födelsedagspresent av henne för flera år sedan, där han även skrivit en liten rad till mej. Pinsamt nog har jag inte läst boken ännu….men jag ska verkligen göra det!
    Ha en skön helg!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *