Lyxig Takbar I Göteborg View Skybar

Om man ska på AW eller bara  är sugen på att gå och ta en drink då finns det inget mysigare än att sitta på en takbar med härlig utsikt.

Lina och jag var i Göteborg för ett tag sedan och checkade in på lyxiga Hotel Riverton.

Vi började kvällen med en drink som för övrigt var en av dom bästa drinkar jag har druckit uppe på 12:e våningen på deras Rooftop Bar och restaurang med vidunderlig utsikt över Göteborgs hamninlopp – View Skybar.

Magiskt att sitta här och se solnedgången samtidigt som vi njöt av drinken.

Linas val föll på en  BEET ME UP  med Grappa di moscato, Luxardo, Ginger, Beetroot  och Lemon och jag valde en  HAPPY MARGARITA med Tequila, Ananaslikör, Humle, Citron  och Salt, som också var riktigt god.

Till drinkarna tog vi oliver och en charkbricka.

Snygga att se på och farligt goda, hade lätt kunna tagit en till men magen ville ha mat.

Närheten till havet speglar sig  i menyn där utvalda råvaror från västkusten står i fokus och det säger jag inte nej till.

Här används lokala och ekologiska råvaror i möjligaste mån för att använda det bästa av vad säsongen har att erbjuda, vilket innebär att menyn varierar beroende på säsong.

Det var fullsatt när vi var här så för att vara på den säkra sidan är det bäst att boka bord.

Jag valde en en alldeles perfekt Hängmörad svensk ryggbiff  som servererades med friterad blomkål, vitlökspotatis samt dragonsky, säger bara OMG.

Tro det eller ej men det fanns plats för en dessert också och det blev Vaniljglass serveras med hjortronmylta och havreflarn.

Har ni inte varit här rekommenderar jag varmt ett besök både för middag eller en god drink, helst bor man ju över förstås så att man kan rulla ner till sängen när man är mätt….

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Ser fantastiskt ut!
    Jag har bott på Gothia Towers vid ett par tillfällen, och minns deras takbar Heaven23, göteborgarna är bra på att göra drinkar! ( å räkmackor!)
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *