Bedrägeriet

Vilken bokhöst det kommer bli, jag har precis läst ut en riktigt bra bok som ni bara måste läsa – Bedrägeriet av Staffan Nordstrand.

Detta är Staffans 7:e spänningsroman och den första jag läser som gissa om lyckan är stor när jag inser att jag har 6 riktigt bra böcker att klicka hem och bokhösten är räddad, för han skriver riktigt bra.

Bedrägeriet  är en riktig bladvändare och jag kunde inte lägga den ifrån mig, den fick följa med i badkaret, på toaletten ja överallt och då vet man att det är en riktigt bra bok.

Handling:

“Daniel och Gustav har båda länge tänkt starta fond och bankverksamhet.

Som kollegor på en fondfirma har deras samtal många gånger kretsat kring falska fonder och märkliga tillgångar i svenska och utländska bolag.

 Under en middag bestämmer sig Daniel och Gustav, Cecilia och Eva för att köra igång.

Ett beslut som blir början på en lång resa, med Daniel i olika skatteparadis och Gustav som bankir på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Året som följer förändrar livet för de fyra på alla plan, när de går från trohet till oärlighet, från att drömma om ekonomiskt oberoende till att svindla enorma summor pengar och från att vara laglydiga till att bli tungt kriminellt belastade.

Staffan Nordstrands nya roman är en brutal historia för alla som fantiserar om ekonomisk frihet.

Läs den du kommer inte att ångra dig.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Staffan är en fantastisk författare. Lyssnade klart på Bedrägeriet för några veckorna sedan. Kanon bra. I torsdags var jag på pressminglet för boken vilket var supertrevligt. Jag är så glad och stolt över mitt signerade exemplar av boken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *