Italiensk Brunch

Att starta helgen med en brunch i trevligt sällskap kan vara något av det bästa som finns, det var precis vad jag gjorde förra helgen och denna gång blev det italiensk brunch på Trattorian.

Första gången jag var här men definitivt inte den sista.

Jag både älskar Italien och italiensk mat så det här visade sig vara en riktig fullträff.

Trattorians brunch är en  dröm för den som älskar långa italienska familjemåltider och vem gör inte det.

På buffén finns charkuterier, carpaccio, tonfisktartar, pizza, grillat kött, hemgjord pasta och mycket grönt att välja på.

Ficken och köttet grillas på kolgrill och pizzorna kommer  direkt från vedugnen.

Allt är lagat från grunden och brunchen avslutas med en drömmig dessertbuffé och förstås en glassvagn fullastad med italiensk gelato.

Till det drack vi förstås en bellini.

Mysig miljö precis vid vattnet med vacker utsikt, trevlig och serviceminded personal och så god mat som höll hög kvalite, hit kommer jag definitivt igen.

Brunchen kostar 345:- och serveras lördagar och söndagar.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. super mysigt, vill inte din man följa med på dessa härliga måltider? skönt att komma till dukat bord 🙂 trevlig lördag kram fina

    • Min man jobbar ofta på helgerna :)och hans stora fritidsintresse är köra cross då passar jag på att träffa vänner kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *