Ellery beach house

Jag har ju varit på både Steam Hotel, YSB och Strandbaden som ingår i ESS koncernen så förväntningarna var höga när Ellery Beach House slog upp dörrarna i september.

Jag överaskade mannen med en övernattning här och det blev ett fartfyllt dygn.

Ellery Beach House är ESS Groups 10:e hotell och är inte bara ett hotell utan en destination i sig,lite som en resort för vuxna, här kan du spela paddel, ta ett dopp i nån av alla poolerna, hänga i baren och skaffa nya bekantskaper,pusta ut i nån av alla cabanas som finns lite här och var, lyssna på musik eller varför inte spana in all härlig konst som pryder väggarna.

Älskar inredningen som är i  snygga färger och material med inspiration från 60 och 70-talet .

Citylivet känns långt borta i det lantliga landskapet längst ut på Elfviks udde på Lidingö, på den lilla promenaden från bussen på vägen hit möts man av både hästar och grisar, havet och vacker natur.

Det sista ESS gör är en klassisk hotellkedja för inget hotell är det andra likt,snarare så handlar det om flera destinationer med unika upplevelser,

Ellery Beach House består  av en nybyggd del och delvis av en renoverad och förnyad del av hotellet som låg här tidigare – Blue Hotell.

Här finns 122 rum i två olika kategorier, mannen och jag bodde i ett mini petite rum och det var verkligen mini.

Vacker utsikt från rummet

Men tanken är att man inte ska tillbringa tiden på rummet utan på Coco Beach Club eller på nån av alla härliga sällskapsytor som finns.

Mannen och jag slängde på oss badrockarna och begav oss ner till Coco Beach och tog en Pina Colada i den härligt varma utomhuspoolen(som höll 39 c).

Sen la vi oss i eldrummet, ett mysigt mörkt rum med sköna bäddar och en sprakande brasa, vi beställde in massa plockmat och ett glas bubbel.

Maten har influenser från food med influenser från Malibu och Palm Springs.

Jag hade gärna provat middagsmenyn då plock maten var alldeles för lite för att bli mätt på.

Jag var ju här på en presslunch och åt en riktigt fräsch och god sallad, såg även att dom har börjat med brunch så den skulle jag vilja testa för att få ett mer hum om maten på Ellery då jag tycker att maten är viktig när man bor på ett sånt här ställe.

Sen badade vi vidare i den mysiga poolen som låg runt hörnet med utsikt över havet och där fanns även en bastu med panoramafönster.

Vill man ta ett dopp i havet är det bara att följa den lilla stigen ner till havet.

Här finns 4 pooler, 3 barer, 2 restauranger, gym, möjligheter till behandlingar och 2 paddlebanor.

Vi var på Coco Beach Club ända tills dom stängde kl 23 och testade oss igenom både pooler och drinkar, bäst var den alldeles perfekta Pina Coladan.

Trots att rummet var väldigt litet så fanns allt man kan tänkas behöva, lyxiga produkter i badrummet och en riktigt skön säng med sådär härligt sköna påslakan som bara finns på lyxiga hotell.

De större rummen se ovan får det bli nästa gång.

Pigga och utvilade var vi redo för frukost och därefter ännu lite mer relax innan det var dags att checka ut.

Frukosten var bra och där fanns allt man kunde önska sig som scrambled egg, pannkakor, nybakade frallor mm

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Det ser väldigt trevligt ut får jag säga. Även om man inte tillbringar så mycket tid på rummet så hade jag valt ett större rum. Petite var för petite för min smak. Kom man ens förbi vid sängen?

    Kram

  2. Men så mysigt man får rulla över sängen 🙂 sånt får man göra nu när man inte kan resa …njuta är livet kram fina <3

  3. Känns som ALLA har varit där!! Jag vill ju oxå dit…. men det får bli när längre fram när det är mer okej att förflytta sig…
    Fina bilder!/Pernilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *