Tävla Och Vinn En Lyxig Hotellvistelse På Trosa Stadshotell

Genuina, lyxiga hotell och spa är nåt som jag gillar, det vet ni ju och jag har några favoriter som jag verkligen gillar och som jag gärna återvänder till, ja ni vet sådana där ställen som man aldrig kan få nog av och självklart vill jag dela med mig till er så jag har lyckats ordna några riktigt bra, lyxiga tävlingar till er.

Först ut är Trosa Stadshotell , där ni kan vinna :

Ett dubbelrum för två personer, tvårätters middag, frukost och entre till deras fina spa avdelning.

Giltigt mån-tor tom 30/6-2021.

Endast 55 minuter från Stockholm liger pitterska och urgulliga Trosa.

Trosa Stadshotell erbjuder bekväma rum,lyxiga produkter på rummet,badrock och tofflor ligger och väntar , fantastisk mat,och i sparelaxen en trappa ner hittar du aromarum, varm källa, torr- och ångbastu med tillhörande isvattenhink och en lounge samt flera behandlingsrum.

Genuint, världens bästa och trevligaste personal och charmiga rum, ett ställe jag gärna återvänder till.

För att vara med och tävla ska ni:

1, Följa @trosastadshotell på instagram

2, Motivera varför ni ska vinna och berätta vem ni skulle ta med er

Tävlingen håller på tom 19/12

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

31 Comments

 1. Det skulle betyda så mycket för mig att vinna. Från det här hotellet har jag barndomsminnen, vi hade en stor släktträff (över 30 år sedan). Efter det jag jag inte vart där och vill så gärna visa det för min man. Följer självklart de på Instagram

 2. Skulle verkligen älska att vinna detta! För skäl nr 1. Jag har ännu inte besökt den, vad jag har hört, mysiga staden Trosa. Skäl nr 2 Samlar på SPA och letar fortfarande efter ngt som kan slå min Nr 1 SPA. Till sist nr 3. För någon gång måste det bara vara min tur att vinna:)!

 3. Vilken fin tävling, skulle ta med min syster aldrig varit där men alltid velat bo där kram

 4. Älskar Trosa, skulle ta med min pojkvän för en mysig spa och hotell övernattning kram

 5. Men åh så underbart det låter, precis vad jag går och dagdrömmer om just nu.
  Ett break från intensiva studier och arbete på det.
  Vore en dröm att få komma iväg med min dotter, hon önskar sig just tid tillsammans i julklapp eller present då hon fyller 16 i Januari.

 6. Vore lycka att överraska Börje med detta då vi firar 30 år tillsammans den 14 apr 2021! Trosa har vi varit en hel del tillsammans men aldrig bott på hotell!

 7. Jag skulle överraska min man med denna lyxiga övernattning. För att han alltid finns där, peppar och ställer upp. Skulle verkligen vilja skämma bort honom för en gång skull

 8. Hade tagit med min man då vi tänkt bokai somras på vår bröllopsdag men det var fullbokat. Hade blivit en sådan kul överraskning för honom och verkligen välbehövligt.

 9. Jag står redo med mina väskor för det här är precis det jag villhöver just nu. För att laga både kropp och själ….
  Dessutom i vackra Trosa ❤

 10. Vilken härlig tävling du fixat !
  Har velat bo på det hotellet länge och älskar Trosa då håller tummar och tår nu !!!
  ❣️

 11. Hej fina Diana! Vill vinna det här bara för att överraska min älskade man:-)🙏🏻

 12. Om jag hade turen att vinna den skulle vår grabb och tjej få den. Hon fyller 30 nästa år med, och de skulle behöva lite egentid, avkoppling och mys från hus och småttingarna.
  Kram Carin

 13. Åh vad jul, jag är jättegärna med och tävlar!

  Vi har pratat om att åka tillbaka till Trosa under 2021 och vi har pratat om att vi ska bo på Stadshotellet för att för första gången någonsin uppleva ett Spa-hotell. Jag har aldrig någonsin varit på ett spa!

 14. Men vilka fina bilder på dig 🙂 lite långt bort för mig men all lycka till er andra o kram Diana 🙂

 15. Åh, vilken härlig vistelse! Som ensamstående mamma unnar jag mig sällan något (och SPA upplevelser är något jag bara drömmer om). Men jag brukar spana in här med jämna mellanrum och sukta efter alla resor som du skriver om och delar med dig utav.

  Det hade därför varit så fantastiskt att få unna mig denna upplevelse. Om jag vann skulle jag bjuda med mig min fina mamma. Vi studerar nu i samma klass och tar högskoleexamen tillsammans nästa år i maj. Den här vistelsen hade varit fin att få belöna oss med innan dess (när tenta plugget känns extra tufft och vi bara vill komma ifrån).

  Följer på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 16. Håller på och springer/går Sörmlandsleden och har inte tagit de etapperna nära Trosa så hade varit drömmigt värre att lyxa till det med en hotellvistelse mellan två dagar ute i skogen.

 17. Jag älskar mysiga Trosa och jag älskar fina hotell så det skulle vara perfekt att vinna en hotellvistelse på Trosa Stadshotell. Jag skulle ta med min son som också älskar att bo på hotell!

 18. Nästa år firar jag och min fru blygsamma 5 år som gifta, det är en första jämn stolpe och det skulle vara kul att få överraska henne med något fint.

 19. Men åh, har alltid velat åka dit, skulle ta med min dotter, älskar alla dina fina restips och tips på restauranger , spa mm kram Susanne

 20. Såg precis ett reportage om Trosa på Gokväll och blev så sugen på ett besök där med övernattning, spa och middag på Trosa stadshotell för att celebrera att vi firade vår 20-åriga bröllopsdag där ( i bröllopssviten). Det är såklart min man som ska följa med och vi väljer 14/6 som är vår bröllopsdag (blev inget storslaget firande detta coronaår)

 21. Vilken drömvinst, skulle ta med min fina man på en mysig staycation med spa och god mat för vi behöver verkligen avkoppling:)

 22. Tack för fin tävling ! Skulle vara så kul att få ta med någon kär 😉 eller fin vän att få uppmuntra och glädja efter en tuff tid nu särskilt då min pappa ligger dålig i Covid på sjukhus och annat elände som varit senaste året. Puss på dig! Har gillat på insta o taggat

 23. Vilken härlig och lyxig tävling!
  Jag skulle ta med min man. När det är mörkt och trist behöver man få lyxa sig med god mat, värme, bli bortskämd. Få en break i vardagen för att åter få ladda batterierna.
  Kram!

 24. Man tar vägen via Trosa in I Fittja. Det är vad jag fått höra om Trosa i alla mina 48 år på jorden. Men antar att Trosa har så mycket mer att bjuda på. En härlig lyxig hotellupplevelse, varför inte med min dotter för härlig (? Ja, med en tonåring vet man ju ALDRIG vilket humör de vaknar på) mor-dotter tid, skulle vara ett perfekt sätt att uppleva staden på!

 25. Jag skulle vilja ge mina föräldrar denna vinst, de upptäckte Trosa i somras när de var på genomresa och säger att de gärna vill tillbaka dit igen. De vill utforska staden mer och gärna genom att cykla runt där. Jag unnar de allt gott här i världen då de ställer upp för oss när vi än behöver.

  Gillar och tävlar även på Instagram (fotohella)

 26. Jag har tävlat många gånger om ett besök i Trosa med tidningen M-magasin som alltid tävlade ut en hotellövernattning här. Men det slog aldrig in att jag vann. Men jag tänker mig att det är en vacker plats och något jag absolut inte får missa. Så jag gör ett försök här hos dig och hoppas att min dröm blir sann denna gång .Med tar jag med mig min älskade man som jag tillbringat hela 33 år med .Ja, det gäller att hålla lågan brinnande. Följer er båda på Instagram och tävlar även där.(Mittandraliv). God Jul!

 27. Min kära heter Nils, han är min fina Prins.
  Lördag 19/12 har vi 39 årig bröllopsdag, denna vinst skulle göra oss så glad.
  Här sista tiden har det varit akut, jag får nu cellgift då jag blev cancersjuk.
  Nu är jag en kämpe som kämpar på, tänker ofta hur ska detta gå.
  Nu lär jag min Nils att laga mat, han är duktig, serverar mig på fat.
  Varje morgon bjuder han mig på gröt, jag tycker verkligen att min Nils är söt.
  Att gästa Trosa Stadshotell, oj vad vi önskar att din Tomte är så snäll.
  Hoppas nu på Stor Tur och till dig och Trosa önskar vi God Jul.

 28. Nu har det hänt, det Ylva inte trodde var möjligt
  hon tycker faktiskt att det känns lite löjligt
  Hon har blivit klimakteriekärringen nummer ett
  och svettas när det är kallt och fryser när det är hett
  Ibland blir hon alldeles röd om ansiktet och halsen
  om någon säger nåt drar hon förkylningsvalsen
  Det verkar som det mesta är ur balans
  för hennes hy har också mist sin styrka och glans

  Handen på hjärtat, jag är också där
  och lider i tysthet av alla möjliga klimakterie-besvär
  Viktigare än någonsin är Kerstin Florians naturliga produkter
  som tillför huden välbehövliga fukter
  En spa-upplevelse på Trosa stadshotell vore toppen
  nu när hormonerna lever rövare i kroppen
  Ja, lyckan skulle bli total
  om just vi får uppleva årets lyxigaste spa-ritual

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *