Tävling Vinn En Lyxig Hotellvistelse På Rusthållargården

Genuina, vackra hotell och platser  är något som jag älskar att dela med mig av er till er  och jag har några favoriter som jag verkligen gillar och som jag gärna återvänder till, ja ni vet sådana där ställen som man aldrig kan få nog av, nu ska ni få chansen att vinna en lyxig hotellvistelse på min absoluta favorit i Sverige nämligen Rusthållargården i Arild.

Här var jag för första gången i augusti år och det blev nog ett av sommarens vackraste minnen, jag åkte hit alldeles ensam, strosade runt vid vattnet, upplevde magisk natur, vänliga människor och den vackraste soluppgång jag någonsin skådat.

Arild har blivit utsett till en av Europas vackraste platser, det är en charmig by där man kan promenera omkring och känna pulsen lugna ner sig, samtidigt som man tittar ut över Skälderviken.

Här finns vingårdar, man kan rida på islandshästar, spela golf, härliga klippbad eller varför inte hyra en cykel och njuta av den magiska miljön.

Såklart vill jag dela med mig av detta till er och nu ska få chansen att vinna:

Ett  spapaket för två personer inkl. Afternoon Tea, Övernattning, Trerätters middag, Tillgång till Relaxavdelning och Spalounge.

Sparitual med produkter från Grevinnans rum. Lån av badrock samt tofflor att ta med hem, utnyttjas före 24/6.

För att vara med och tävla ska ni:

1, Följa @rusthallargarden  på instagram

2, Motivera varför ni ska vinna och berätta vem ni skulle ta med er, för extra vinstchans så pågär tävlingen även på @diansdrommar

Tävlingen håller på tom 20/12, lycka till.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

16 Comments

 1. Vilken fin tävling, har velat åka dit efter jag läste ditt tips,jag behöver verkligen avkoppling efter detta hemska år kram Anna

 2. Jag skulle bjuda med min fru till denna mysiga plats, förhoppningsvis nästa år när vi firar 5 blygsamma år som gifta. Tror hon skulle uppskatta detta något enormt.

  Trevlig andra advent

 3. Åh, vilken fantastiskt vistelse! Det hade varit underbart att som ensamstående mamma få unna mig detta. Det känns som det verkligen hade behövts i mellan allt pluggade, särskilt nu när examen närmar sig.

  Följer naturligtvis på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

  • Oj, glömde visst skriva vem jag skulle ta med mig. Det skulle bli min fina mamma (som numera även är min klasskamrat).

   Kram Sanna

 4. Vilket underbart ställe det ser ut att vara. Klart jag skulle vilja resa dit. Helst skulle jag vilja åka dit med dig som är ett riktigt proffs på att njuta och man njuter verkligen av att vara i närheten av en livsnjutare som dig, men jag skulle också kunna tänka mig att bjuda med maken för egentid på tu man hand. Det har vi gjort oss förtjänta av helt enkelt!

 5. Wow vilket fint ställe, jag har aldrig varit i Skåne och det ser fantastiskt ut där skulle ta med mig min bästa väninna kram

 6. Hej,

  Den 22 december fyller min gudmor Sara 40 år, hon bor i Lund vilket är väldigt långt bort från mig som bor i Stockholm. Det var längesen vi träffades men vi smsar till varandra ibland.
  Jag vet inte vad jag ska ge henne i present men jag är övertygad om att hon och hennes sambo skulle bli superglada för den här vinsten. Min gudmor betyder mycket för mig, och ett spapaket med middag är hon helt klart värd.
  Hälsningar Lovina 18 år.

 7. Vilket fint ställe skulle ta med mig min syster var så länge sen vi sågs för en riktig tjejhelg kram och tack för alla fina tips jämt

 8. Vilken vacker plats och härlig inspiration i ditt blogginlägg .Jättefint foto på dig.
  Det känns verkligen som jag har missat något i livet. Nej, jag har aldrig varit på någon egen resa och kunnat unna mig att få bestämma över vad jag ska göra. Men jag skulle mer än gärna vilja dela den med min älskade dotter Sanna. Nu var det ett bra tag sedan vi gjorde något ihop.

 9. Jag skulle vilja ta med min dotter, som för tillfället har Covid-19. Hon har väl mer än något annan tyckt detta året varit botten, tänk 20 år & singel, livet ska leka från morgon till kväll, men tyvärr har en pandemi satt stopp för de. Hon kan behöva piggas upp med en spavistelse som kan få henne på gott humör igen.

 10. Det vore en fin present, idag den 19/12 som vi firar 39 år som gifta, dessutom bott i vårt hus från den 1/12 i 39 år. Visst bör man fira eller hur @mandelnils @ancilindgren och @manettan . Hopps på Stor Tur och till er alla God Jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *