Härlig Vecka Och Vinn En Hotellövernattning

Vilken härlig vecka det har varit, nu känns det som om våren äntligen är här.

Långa promenader i solen, kaffe vid vår lilla sjö, har verkligen boostat med D-vitamin så härligt.

Jag har fixat mina fötter så dom är redo för vår och även fransarna har fått sig en påfyllning så nu är jag redo för vår, är ni?

Upplevelser är ju den bästa presenten man kan få alltifrån lyxiga hotellnätter, spa, behandlingar till äventyr så jag vill passa på att tipsa om en riktig bra sida där ni kan hitta upplevelser av alla de slag nämligen Exclusive Selection.

Här hittar man unika upplevelser, vad sägs om Lakritsprovning, Barnpassning, Spela in en egen låt,Hyra en limousine, spa och egen relaxavdelning eller varför inte en lyxig staycation i Stockholm city med spa och egen relaxavdelning och det har ni just nu chansen att vinna på mitt instagram: @dianasdrommar så in och tävla vet ja.

Ha en riktigt härlig söndag, jag ska ut och njuta i solen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Jag är totalt ofixad och i akut behov av en klippning men våren är jag ändå redo för. Ett underbart väder i dag!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *