En Vecka Med Slanka

Första veckan med Slanka har gått bra, började med Maxi med 3 slanka shakes per dag för att nu övergå till att äta ett riktigt mål mat per dag men då förstås göra kloka val som fågel och fisk med sallad tex till och ersätta dom andra målen med Slanka.

Vågen pekade ju såklart upp efter att jag börjat äta igen men det visste jag sen förra gången, men ändå -1,5 kg första veckan men den största skillnaden var på måttbandet, hela – 8cm i midjan, så härligt.

Tyvärr har jag inte fått in så mycket proemander då jag blev sjuk, så jag är mycket nöjd med resultatet och kämpar vidare.

Favoritshaken är jordgubb eller vanilj i mixern med massor med is, så god, faktiskt godare än den godaste milkshake.

Är ni nyfikna på att testa Slanka kan just nu tävla om 6 olika smaker på mitt instagram: @dianasdrommar

Lite Fakta om Slanka:
Slanka är den första VLCD-produkten (very low calorie diet) på marknaden som varken har tillsats av aspartam, gluten eller sojamjöl. Slanka uppfyller Livsmedelsverkets krav på VLCD (livsmedel med mycket lågt energiinnehåll för viktminskning). Dagsbehov är endast 3 Slanka-portioner, milkshakes/soppor.
En Slanka måltid innehåller endast 170 kcal och finns som pudding, havremål, soppor och shakes.

Ha en härlig dag i solen.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

4 Comments

  1. Vi går också på dieter nu och det går bra här med =D Härligt och fortsatt lycka till bra jobbat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *