Visby Tips

Efter vår härliga vistelse på Surflogiet och Tofta bar det vidare mot Visby.

Vi checkade in på Scandic  som ligger precis vid färjeterminalen på promenadavstånd till centrum, tog ca 10 minuter.

Ett prisvärt boende (ca 1500:-) natten med egen liten uteplats, fräscha rum, pool och en riktigt bra frukost som man kunde sitta ute och titta ut över båtarna och havet.

Lite lugnare också än mitt i smeten .

Efter att vi hade checkat in och tagit en powernap, gjorde vi oss i ordning och promenerade in till Visby, vi hade bokat bord på mysiga Eden Tapas & Bar.

Restaurangen ligger mitt på Stora Torget där allt händer och vi fick ett bra bord ute.

Vi beställde in massa tapas, rekommendera minitacosen med entrecote så goda och till maten blev det en kanna vit sangria.

Vi satt länge och njöt av både mat och folklivet innan det var dags att möta upp några vänner , vi slog oss ner vid strandpromenaden och njöt av solnedgången och ett glas cava innan det var dags att utforska Visbys nattliv.

Fånga dom magiska solnedgångarna gjorde vi på ett eller annat sätt varje kväll….denna kväll på strandpromenaden i Visby.

Vi hade ju lyckats tajma in V 29 som ju tydligen är Stockholmsveckan så det var ett myller av folk och inte helt lätt att komma in någonstans…vi hade en galet kul kväll och var inte i säng förrän kl 03.

Dagen efter hade vi planerat in utflykt till Fårö med några vänner så det var bara att ladda med en stor härlig frukost innan det var dags att bege sig mot Fårö.

Fortsättning följer….

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Jag som du älskar Gotland 🙂 så mysigt kul med tips ändå min make bodde där i 6 år o min bonusson bor där ju 🙂 kram å fin måndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *