Charmiga Rusthållargården i Arild

Efter att jag var på Rusthållargården i charmiga Arild förra sommaren har jag längtat tillbaka så det blev såklart ett besök där i somras.

Jag valde att checka in där själv för lite paus och återhämtning för att komma dit är nämligen som rehab för själen.

Rusthållargården är ett av dom charmigaste, mysigaste, finaste hotell jag har varit på, jag bara älskar Arild, läget på hotellet med utsikt över den lilla hamnen och Skälderviken, så trevlig personal, fantastisk mat och viner med närproducerad mat och vin från Arilds Vingård.

Jag kan aldrig få nog av detta magiska ställe och längtar alltid tillbaks så fort jag åker därifrån.

Arild har blivit utsett till en av Europas vackraste platser, det är en charmig by där man kan promenera omkring och bara njuta av lugnet.

Här finns vingårdar, man kan rida på islandshästar, spela golf, härliga klippbad eller varför inte hyra en cykel och njuta av den magiska miljön.

Efter incheckning på mitt favoritrum i Hotelvillan som jag även hade förra gången (bästa utsikten från balkongen, rekommenderar att ställa klockan på ringning och njuta av soluppgången så värt det) begav jag mig upp till Terassen och njöt av en fantastiskt god drink, här intog jag även min frukost dagen efter, en bättre start kan man knappast få på dagen.

Efter drinken bytte jag om till bikini och begav mig ner till Spaloungen, förra gången jag var här fick jag en underbar behandling och jag blev inte besviken denna gången heller, fick en massage som var en av dom bästa jag har fått.

Spaloungen är fräsch och nybyggd sen 2019, sen finns även en relaxavdelning som har hängt med ett tag, men jag tycker att den är väldigt charmig.

Dit gick jag efter och la mig i bubbelpolen och läste en bok, hur avkopplande som helst.

Sen var det dags för min trerätters middag som ingick i paketet jag hade bokat, precis som förra gången fantastisk service, kunnig personal när det kommer till viner .

Mätt och belåten tog jag en promenad ner till hamnen och njöt av solnedgången innan jag hoppade i säng.

Som alltid vaknade jag tidigt, gick ut på balkongen och njöt av den magiska soluppgången innan jag kröp ner i sängen och sov lite till.

Frukosten är nåt alldeles extra, mycket att välja på, närproducerat och intas förstås på terassen med utsikt över Skälderviken.

Rusthållargården är något alldeles unikt, har du inte varit här rekommenderar jag er absolut att åka hit, enda nackdelen är att man aldrig vill åka därifrån.

Tom busshållplatsen är så charmig så man dör.

Jag funderar redan på när jag kan åka dit igen…

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *