VINN EN ÖVERNATTNING MED MIDDAG OCH SPA PÅ HOOKS HERRGÅRD

Hooks Herrgård vilket ställe, jag bara älskar det ett ställe jag alltid längtar tillbaka till och det bästa av allt är att nu ska jag få dela med mig av det till er, en av er har chansen att vinna ett spapaket med med övernattning gäller valfri söndag-måndag, 3 rätters middag, spa och frukost.

Hur lyxigt som helst.

Hooks Herrgård är en rofylld liten pärla med vacker utsikt över Hokasjön, ett av dom mest romantiska ställen jag har varit på.

Hooks Herrgård är känd för sina fina golfbanor och stoltserar med två 18-håls golfbanor, Parkbanan och Skogsbanan.

Intill Herrgården finns ett spa på  hela 1300 kvm och inte vilket spa som helst utan ett av Sveriges bästa.

Hooks Herrgård tänker med hållbarhet i fokus och Hooks  Herrgård är även svanenmärkt, de serverar kravmärkt frukostbuffé och har en egen brunn med vattenrening.

Maten är gudomlig och sängarna så sköna att man aldrig vill kliva upp.

Spaavdelningen har både pool inne och ute eller varför inte ta ett dopp i sjön, bastulandskap , upplevelseduschar och fantastiska behandling finns också.

FÖR ATT TÄVLA SKA NI:

1, Följa @hooksherrgard på instagram och även @dianasdrommar där ni även kan tävla för dubbla vinstchanser

2, Tagga 3 vänner som inte vill missa denna fina tävling

3, Ge mig ditt bästa wellnesstips i jultider

Lycka till och glad 2:a advent

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

14 Comments

 1. Åh vilken fin tävling, mitt bästa wellnesstips ä att inte ta på sig för mycket, checka in på spa och ta hand om sig själv kram

 2. Åh, vilken fantastiskt tävling! Det vore underbart att få unna sig denna härliga vistelse som ensamstående mamma. Få fly vardagen lite för en stund och inhämta lite ny energi.

  Mitt bästa wellnesstips nu i samband med julen är att våga släppa på alla måsten lite. Ta dagen som den kommer, fokusera på nuet och strunta i allt onödigt som du ändå inte behöver göra. Allt behöver inte vara perfekt varje liten sekund. Det är helt OK med lite disk på diskbänken, lite damm bakom dörren eller färdiga pepparkakor från butiken.

  Följer givetvis bägge sidor på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

 3. Åh att få åka dit och bara njuta, hade varit så avslappnade. Att vara i nuet, jag försöker med det, lyckas dock inte alltid med det, men börjar bli bättre och bättre på det🙏🏼.
  Följer dig både här och på Instagram. Är dock mer flitig på Instagram…/ Pernilla

 4. Åh just det, wellnesstips? Bjuda hem vänner och bara ha det trevligt tillsammans, utan krav? Typ ta med varsin rätt och bara ha det mysigt 🙂

 5. Vilket fantastiskt pris! Bästa wellnesstipset – gå rätt ut i naturen, gärna på ett nytt ställe. Följ inte stigar, känn dig fri, ta djupa andetag, stanna upp ibland och se dig omkring! Följer på IG och taggar vänner på instagram.

 6. Wow, vilken vinst och vilket ställe, bästa tipset är en promenad i skogen, att ligga på soffan en hel del och bara vara , läsa en bra bok och umgås med familjen kram

 7. Vilken fantastisk vinst, bästa tipset är att inte stressa och ta det som det kommer kram

 8. Miltt bästa wellnesstips är att respektera dig själv. Gå den väg du själv vill gå och vänd ryggen år de som inte vill dig det bästa! Livet är för kort för att tillbringa med de som inte vill dig väl ❤️

 9. Skapa det JAG som du kan trivas med resten av livet. Satsa på dig själv. Motionera i din motionsform och ta hand om dig.

 10. Följer och tipsat på Instagram, skulle älska att få bli bortskämd med en hotellvistelse. Jag har fått rutin på December, jag är redan klar med julklappar i Nov, catering på julbordet och försöker fixa det jag vill och inga onödiga måsten. Blir mer tid för avkoppling, njuta av adventsmyset, promenader i snön och tid att ta hand om mig.
  Sen är jag bra på att delegera 😉
  Håller tummarna!

 11. Ut och rör på dig!
  Gå en promenad med bästa vännen
  Och låt era mobiler vara hemma.
  Njut av att vara här och nu 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *