Julbord I Stockholms Skärgård Med Strömma

Finns det en bättre kombo än god mat och Stockholms Skärgård?

I fredags hoppade jag på Strömmas pampiga M/S Gustafsberg VII och njöt av ett fantastiskt julbord.

Här är det krögaren krögaren Arnaud Eygun och hans personal som har dukat upp allt man kan önska sig – sill, fisk, kallskuret, lutfisk för den som önskar, småvarmt och ett  dessertbord fyllt av läckra desserter och olika godissorter.

Alla Strömmas båtar är  restaurangbåtar är KRAV-certifierade och maten tillagas med stor omsorg om råvarorna och med hänsyn till miljön.

Först fick vi lite glögg och pepparkakor innan det var dags att frossa loss på den fantastiska julmaten.

Här fanns sill och lax av alla de slag tillsammans med goda röror som gubbröra och kräftskagen.

Kallskuret som julskinka, älgkorv, viltkorv och pressylta, småvarmt som prinskorvar, jansson och ribs, massor av goda ostar och ett välfyllt dessertbord Fruktsallad, Chokladmousse, Pecannötspaj, Äppelkaka, Körsbär i kanel och rödvin, Punschkräm, Vit chokladkräm, Nougat, Ischoklad mm

Vi bara satt och njöt av all god mat, den fina miljön, fantastiska servicen och skärgården.

3 timmar senare rullade vi  land mätta och belåtna.

Bäst på julbordet var alla goda sillar och laxvarianter, men även dessertbordet som jag inte kunde få nog av.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Vilken perfekt miljö för ett julbord. Själv är jag inte road av julmat alls så jag brukar fokusera på godiset och efterrätterna. Livsfarligt men så gott 😉

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *