TÄVLING VINN ÖVERNATTNING MED FRUKOST PÅ HOTEL GAMLA STAN

Staycation är verkligen så härligt att utforska sin egen stad och bara njuta av miljöombyte, en skön säng och en härlig hotellfrukost.

Nu ska ni få chansen till en härlig sådan på Hotel Gamla Stan som förstås ligger alldeles magiskt i Gamla Stan med fin utsikt över Saltsjön

Hotel Gamla Stan är ett charmigt hotell med 81 rum  i tre fastigheter mellan Skottgränd och Stora Hopare Gränd.

Den äldsta delen av hotellet är bevarad så långt tillbaka som till 1600-talet.

Stockholms gamla stadsmur har en gång i tiden passerat genom hotellets byggnader.

Gamla vägg- och takmålningarna från den tiden har bevarats och finns att se i några av hotellets rum.

Sköna sängar med lyxiga sängkläder i satin och kaffe/the på rummet, morgonrockar och tofflor.

Ett ställe jag gärna checkar in när jag vill fly vardagen lite grann eller för en extra lyxig helg.

Fantastisk service, bra läge, sköna sängar, magisk utsikt och den lyxiga frukosten gör detta till ett topphotell och ett utmärkt val om du ska övernatta i Stockholm.

FÖR ATT TÄVLA:

1, Följa @hotelgamlastan på instagram och även @dianasdrommar där ni även kan tävla för dubbla vinstchanser

2, Tagga 3 vänner som inte vill missa denna fina tävling

3, Ge mig ditt bästa wellnesstips i jultider

Lycka till!

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

 1. Ta med din vän/partner/ barn på en promenad i mörkret. Spana in juldekorationer, julbelysningar. Motion, frisk luft och julstämning. Behövs en morot för de yngre? Lägg in ett tävlingsmoment så orkar de gå längre:)
  Följer, taggar på instagram!

 2. Men åh vilken tävling, mitt bästa tips är att vara här och nu, lägg igrån telefoner och umgås, läs en bok, spela spel kram

 3. wow, vilket fint hotell, jag är med, mitt bästa tips är att vara med varandra här och nu, inte stressa upp sig för onödiga saker allt måste inte vara perfekt kram

 4. Lägg inte pengar på dyra julklappar, checka in på hotell och njut av en lång frukost och att bara vara kram

 5. Ut och rör på dig!
  Gå en promenad med en nära vän
  Och förbjud mobiler, var här och nu
  💕

 6. Åh, vilken härlig vinst! Ett av mina bästa wellnesstips som jag tycker passar extra bra nu inför jul och nyår är att unna dig lite egen tid. Tid till dig själv där du kan fundera över livet, de gångna året och vad du siktar på framåt. Helt enkelt tid att rannsaka dig själv och din vardag.

  Beroende på hur din vardag och ditt liv ser ut, och hur du känner inför det är det även ett bra tillfälle att börja skissa på eventuella förändringar. Trivs du inte på det där jobbet? Nej, men då kanske det är läge att säga upp dig och byta till något nytt. Har du alltid drömt om att gå med i en bokcirkel? Då kanske det är på tiden att signa upp dig nu. Ja, du fattar..

  Den här tiden är viktigt att ge sig själv, och är något som ofta glöms bort i den ack så hektiska vardagen som många utav oss lever i. Just därför tycker jag det är ett fantastiskt bra wellnesstips att ta vara på och särskilt såhär års.

  Följer givetvis bägge sidorna på Instagram (mammasvardag).

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *