Äntligen på g med träningen igen

Efter en lång paus från mina powerwalks har jag äntligen kommit igång igen…

Morgonstund har guld i mund sägs det och jag kan inte annat än hålla med.

Lite nya träningskläder och ett sportarmband till iphonen fick igång mig.

Nu kan jag ha händerna fria när jag springer.

Sportarmbandet hittar du här och mina nya träningstights designade av Heidi Klum hittar du här

Har ni kommit igång med träningen?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Härligt med powerwalks! Love it men senaste tiden så orkade jag inte mer längre, för det var nästan så att jag inte visste hur och vart jag skulle gå och nästan lite långtråkigt i slutet… men kanske jag hittar tillbaka längre fram .=)

 2. Härligt! Jag kom igång och var igång och nu är jag i något mellanläge. Mkt annat som plockar på uppmärksamheten nu; ridläger, packning inför flytt, allt som ska fixas innan flytt… träningen prioriteras bort helt enkelt, vilket ogillas, men ibland behövs det också. Ser fram emot att börja löpträna när flyttkaoset har lagt sig… 🙂 Ha en bra dag!

 3. Jag lyckades ju komma runt en kvartsmara i lördags – med ont knä innan så var oddsen inte så goda men det gick kanoners! Jag har inte kommit i rutin att PW/jogga, har lättare att komma iväg och köra ett pass på gymmet men den här tiden på året borde man göra tvärtom… Kör på! kram Milla

 4. Härligt ! jag jobbar på att ta mig i kragen efter några veckor på latsidan !
  Nu ligger jag på två pass i veckan, men jag SKA upp till fyra igen 🙂
  Kram

 5. Duktig du är! Det gäller att få in rutinen 😉 Själv har jag slarvat lite p g a ond höft och tidsbrist men denna veckan kör jag 4 gympass + promenaderna, kram Suss

 6. Visst är det skönt med regelbunden träning! Jag har nu lyckats hålla mig på gång sen i vintras (tror jag), alltså fleera månader utan avbrott…
  Kram J

 7. Visst är det härligt när man kommit igång med sin träning. Har själv hållit på sedan förra hösten efter ett långt break från träningen.
  Mamma C

 8. Nya träningskläder ger en kick! Jag gillar också satt pw:a , varierar med det i min träning! Tränar ca 4-5 ggr i veckan !
  Ha en bra dag
  Kram Sandra

 9. Tränar alltid mer eller mindre, just nu lite mer… men jag undrar vad du tycker om det där telefonfodralet. Jag får så grymma skavsår av det 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *