Hemmagjord jordgubbsglass och fynda glassmaskin

Det går åt mycket glass här hemma varma sommardagar, en favorit är hemmagjord jordgubbsglass.

Vi har Obh Nordica´s glassmaskin som är enkel och lätt att rengöra.

Såg att Campadre har kampanj på denna just nu för bara 299:-.

Du hittar den här.

Vi har den blå men den rosa var superfin tycke rjag.

HEMMAGJORD JORDGUBBSGLASS

Det här behöver du:

  • 190 g frysta jorgubbar ( jag skivade färska och slänge in i frysen 3 h)
  • 100 g socker (1 dl = 85 g)
  • 1  3/4 dl grädde
  • vaniljsocker

Gör såhär:

Mixa jordgubb och socker i en mixer tills allt är slätt. Tillsätt grädden och vaniljsockret. Mixa ca 30 sekunder. Häll i glasskålen och starta maskinen. Klart efter ca 12 min.

Brukar ni göra egen glass?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

    • Seriöst, har du ändrat min kommentar?!? Detta var inte riktigt vad jag skrev, vad dåligt! 🙁 Jag skrev att jag inte var nöjd med min glassmaskin då glassen blev så hård att jag knappt fick ut den ur skålarna.

      Dessutom är jag inte den som skriver ’kram’ så ofta i mina kommentarer.

  1. oj vad pinsamt.. men det är väl inte konstigt att folk är missnöjda med en vara eller produkt? alla kan ju inte vara nöjda, men man behöver ju inte ändra kommentarerna för att du fått en glassmaskin. jösses.. Det är ju bara bra att företaget får höra om folk som inte är nöjda, på så vis kan de förbättra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *