Welsh Lamb

I onsdags var jag iväg på ett litet mysigt event på Restaurangakademin för att provsmaka lamm ifrån Wales – Welsh Lamb.

Det finns egentligen inga hemligheter  bakom bra lammkött. Allt som behövs är ren luft, sött källvatten, färskt gräs och doftande ljung. Men att få till allt på en gång är det nästan bara Wales som klarar av. Och det är därför som EU har belönat det walesiska lammköttet med den eftertraktade statusen PGI (Protected Geographical Indication).

Instagram media by dianasdrommar - Så gott #welshlamb #lamm på mongoliskt vis #restaurangakademin med @ajamelander tack för en trevlig kväll @pratpr

Lamm på mongoliskt vis blev allas favorit och definitivt en rätt jag ska laga, så god, lite spicy med lamm som bara smälte i munnen.

Instagram media by dianasdrommar - #welshlamb #food @pratpr @ajamelander #restaurangakademin

Coop Forum har tagit in Welsh Lamm i 11 utvalda butiker och gillar ni lamm rekommenderar jag absolut att prova detta då det är det godaste lamm jag har ätit.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

 1. Jag kan bara inte äta lamm för det är något med smaken. Ändå har jag smakat ekologiskt lamm av högsta kvalitet men nej, det gick bara inte. Men det finns ju andra alternativ. När det gäller lamm så tror jag man är antingen eller.

  Kram

 2. Lät ju hur gott som helst !!!
  Kavajen på tipsen var hur snygg som helst så me 😉 men kom inte till den när jag tryckte på länk men ska titta vidare
  Kram till dig finaste !!!!
  PS dina inlägg uppdateras fortfarande inte i min blogg 🙁 missar ju massor !!!
  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *