I onsdags var jag iväg på ett litet mysigt event på Restaurangakademin för att provsmaka lamm ifrån Wales – Welsh Lamb.
Det finns egentligen inga hemligheter bakom bra lammkött. Allt som behövs är ren luft, sött källvatten, färskt gräs och doftande ljung. Men att få till allt på en gång är det nästan bara Wales som klarar av. Och det är därför som EU har belönat det walesiska lammköttet med den eftertraktade statusen PGI (Protected Geographical Indication).
Lamm på mongoliskt vis blev allas favorit och definitivt en rätt jag ska laga, så god, lite spicy med lamm som bara smälte i munnen.
Coop Forum har tagit in Welsh Lamm i 11 utvalda butiker och gillar ni lamm rekommenderar jag absolut att prova detta då det är det godaste lamm jag har ätit.
Kram Diana
Jag kan bara inte äta lamm för det är något med smaken. Ändå har jag smakat ekologiskt lamm av högsta kvalitet men nej, det gick bara inte. Men det finns ju andra alternativ. När det gäller lamm så tror jag man är antingen eller.
Kram
Åh låter jättegott kram
Lät ju hur gott som helst !!!
Kavajen på tipsen var hur snygg som helst så me 😉 men kom inte till den när jag tryckte på länk men ska titta vidare
Kram till dig finaste !!!!
PS dina inlägg uppdateras fortfarande inte i min blogg 🙁 missar ju massor !!!
Kram Sanna
Verkar ju toppen och spännande, men jag kan inet direklkt förlika mig med smaken av lamm. Tyvärr!
Kram Mia
http://happyvardag.se/2015/12/05/nar-spridda-delar-anda-bildar-nagon-slags-helhet/
Gillar lamm så tack för tipset kram
Lamm har jag inte provat…..är ganska feg haha. Kram Anette
Mums, vad gott kram
Fina ni var! Mysigt kram