Tävling Vinn Övernattning Och Spa På Ystad Saltsjöbad

Andra advent och dags för nästa helt underbara tävling…..

Ett av mina absoluta favoritställen är Ystad Saltsjöbad,

lika vackert alla årstider, underbar miljö, smakupplevelser utöver det vanliga och ett spa som har allt.

Detta är ett ställe jag återvänder till när jag behöver vila upp mig och bara vara.

Instagram media by dianasdrommar - Magiskt att ligga här och titta på vågorna @ystadsaltsjobad #ysb #ystadsaltsjöbad #spa #relax #hav #beach #visitsweden #skåne

Nu ska en av er få chansen att besöka detta underbara ställe, i potten ligger ett  ett presentkort på övernattning ink spaentre och frukost för 2 personer (gäller jan-mars)

För att ha chansen att kamma hem denna fina vinst ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör ni här

och dela tävlingen synligt där.

2, Motivera varför du ska vinna, vem du ska ta med dig och berätta vad du gillar att läsa i min blogg och vill ha mer av.

Tävlingen håller på till 3:e advent då nästa fina tävling dyker upp…Lycka till!

Instagram media by dianasdrommar - Missa inte min fina #tävling på bloggen idag #dianasdrömmar.se #blogg om en vistelse på #ysb #ystadsaltsjöbad @ystadsaltsjobad

Vinnaren i förra veckans tävling presenteras imorgon.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

45 Comments

 1. Gomorron Diana! Vilket fint pris. Du är bloggvärldens spa-expert! Har aldrig varit på denna vackra plats. Och vem älskar inte spa! Skulle mer än gärna ta med min man dit. Oftast är det han som bjuder mig men nu skulle det vara kul att kunna överraska honom med detta så mkt som han jobbar. Detta är precis vad vi skulle behöva.

  Känns som jag har tappat bort dig! Måste bli bättre på att besöka mina gamla bloggvänner. Du ska bara vara som du är på din blogg. Som Dianas Drömmar!

  Fin andra advent till dig! Anna

 2. Egentligen skulle jag ju vilja åka dit själv men jag skulle ge vinsten till mina föräldrar om jag vann. De har fått kämpa och hjälpa så många andra och skulle behöva få lite lugn och ro själva.

  Jag gillar din blogg som den är, en av få bloggar som jag faktiskt hamnar på då och då 🙂

 3. Det här spa:t är jag så himla nyfiken på efter att ha sett dina bilder och jag har funderat flera gånger på att boka in mig där. Jag älskar realen ut mot havet, älskar hav och doften av det bara det är avkopplande i sig. Jag ser framför mig att jag skulle kunna ligga där med ett glas bubbel och bara filosofera över livet. Jag skulle gärna ta med mig min fina vän L dit dels så är resan dit en bit för oss den skulle vi avverka snabbt genom tjejsnack och fnitter för att sedan bara koppla av och låta stressen skölja av kroppen.

 4. Älskar att läsa om din recept, resor och mode. Egentligen saknar jag inget på din blogg.
  Jag skulle vilja ta med mig sambon.
  Jag älskar vad livet har att ge,
  och tänk att få kryddar det med extra livskvalité.
  En spa-kväll är bra för humöret.
  Jazzuci, peeling och hela köret!
  En välbehövlig paus från det vardagliga grå,
  tänka att få uppleva njutning på högsta nivå.

 5. Ett spa som jag aldrig har besökt men som ligger på min bucketlist! Jag skulle ta med mig min Sofia som fyller 18 år sista januari. Ett dygn bara hon och jag eftersom vi inte får så mycket tid själva. Dessutom så är hennes stora önskan att få åka på ett riktigt spa, det här vore den ultimata presenten. Jag älskar att titta in på bloggen och bli inspirerad av dina härliga upptåg och få tips på nya ställen att upptäcka. Kram

 6. Jag blev så helt till mig över tävlingen så jag glömde ju att skriva vad jag gillar här inne på din blogg. Jag gillar blandningen men det jag fastnat för är tema vardagslyx för kvinnan, tiden att unna sig att få lite lyx i tillvaron inspirerar mig sen gillar jag när du bjuder på inredningsbilder.

 7. Det kanske låter knasigt, men jag skulle ta med mig min son. Han älskar verkligen att SPA’a, precis som sin mor. Jag skulle vilja överraska honom på hans födelsedag med en flygresa ner till skurup och en helg på världels bästa spa YSB. Han skulle bli lyckligare än lyckligast <3
  (Jag vet att det är åldersgräns i SPAt, men på loven brukar dem sänka den, och då tänkte jag att vi passar på att komma på besök)
  Mer på bloggen om Stockholmstips, bra böcker och vardaglig feelgood.
  Gillar och delar såklart. Ha en fin andra advent <3

 8. Det senaste året har jag haft en önskan att åka till Ystad på spa, just för dina underbara beskrivningar därifrån. Jag har alltid undrat hur man vet vilka spa som är bäst innan man själv testat, men det behöver man ju inte undra längre. Man läser ”spadrottningens blogg” så vet man?. Jag tycker din blogg är bra som den är men om jag MÅSTE välja något du ska ha mer av så väljer jag hunden, bilder och lite vardagssnack om hundlivet. Som sällskap skulle jag ta med mig en alldeles ny vän. Eftersom det inte är så lätt att hitta fina vänner ’sent’ i livet vill jag visa hur högt jag uppskattar vår nyfunna vänskap med ett besök på Ystad spa.

 9. Sååå himla generös tävling!!! Du är fantastisk som fixar så fint för dina besökare, det är så osjälviskt av dig.

  Jag gillar att läsa om alla dina resor och resetips, det jag gärna skulle se mer av är lite ”behind the scenes”, hur du anordnar dina event, hur du förbereder dig för de resor du gör osv.

  Varför ska jag vinna övernattningen? Ja du, helt ojante så säger jag att jag är värd att få njuta av avkoppling och efter att ha levt med min älskling i över 28 år och aldrig varit iväg på en sån här grej helt ensamma så vore det en dröm att få bjuda med honom och visa hur mycket han betyder för mig Smiley smile

 10. Jag är jättegärna med och om jag vann skulle jag ta med min man. Vi skulle behöva lite egentid för att hitta tillbaka till varandra efter ett riktigt tufft år för oss.

  Tycker din blogg är bra som den är. Är en blogg jag följer och tycker är rolig att läsa.

  Kram och trevlig andra advent. Veronica

 11. Underbar tävling. Jag vill ta med min man, och bebis i magen. En vidtelse med fokus på avkoppling och tillsammans-tid innan vi blir 5 i familjen. Älskar lyxen på din blogg, men gärna mer vardagsreflektioner – det går ju att kombinera!

 12. God Morgon! Jag gillar verkligen din blogg och så många fina bilder från Ystad Saltsjöbad jag sett sedan jag började följa dig på Instagram. Jag och min väninna besökte ju YSB i slutet av april i år. Vi reste 80 mil med tåg och bodde där i två nätter, vi hade så underbart bra så, min väninna Gertrud och jag älskar ju SPA och god mat. Vi promenerade längs havet och vi plockade Gullvivor som vi sedan tog med oss hem, min son är död och Gullvivorna fick pryda på hans grav, så vackert så. Ja nu hoppas jag att få resa iväg med min fina vän igen till YSB, jag skulle inte tveka en sekund till denna vinst, den finaste SPA-anläggning jag har besökt. Önskar dig en fin adventsvecka och mycket spännande att se vad som döljer sig i tävlingsväg på tredje advent. /Anita

 13. WOOOW!! Vilken önskedröm, dit vill jag mer än gärna och bara vara fly från mitt hem som är i flyttkaos med flyttkartonger upp till taket i flera rum är det svårt att få någon direkt julfeeling 🙁 nåja det blir ju fint i nästa bostad när vi väl är där 🙂 Jag gillar att läsa om dina resor och mysiga spabesök du gör , det är nämligen precis sådant jag njuter av i livet också, har alltid varit så att blir det några dagar eller vecka ledigt ja då petar jag in en liten resa, så det är roligt att läsa om lite tips och ideer vart man ska fara nästa gång 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg, och hoppas till tusen att du drar just mitt namn på vinstlotten 🙂 <3
  Ha en härlig 2:advent fina Diana!! 🙂 <3

 14. Vilken fantastisk vinst har delat på Facebook som Jessica Olofsson.
  Älskar din blandning av skönhet, mode och avkoppling. Hoppas på mer av klädtips eftersom jag gillar det du bär.
  Hoppas få ta med mig en vän som jag inte träffar tillräckligt ofta och som verkligen behöver en stunds avkoppling. Själv har jag haft en hektisk höst med tentor som avlöst varandra och jag har verkligen inte hunnit andas.

 15. WOW, vilken fantastiskt vinst! Tänk om den här fina julklappen hamnade under grannen till mig själv, det vore verkligen underbart. Som ensamstående mamma är det nämligen extremt sällan jag unnar mig själv saker, och SPA är verkligen något jag älskar, men besöker allt för sällan (endast två gånger i mitt liv). Så att få unna sig ett sådant här äventyr i början på det nya året tillsammans med min bästa vän eller pojkvännen (ja, jag är faktiskt i ett förhållande numera, men vi har inte gått ut offentligt än) vore en dröm. Inför det nya året har jag nämligen rätt många utmaningar och stora mål, så jag behöver all motivation och peppning som går att få och detta vore helt klart en bra start att ta till när det känns extra tufft.

  I din blogg gillar jag blandning av alla inlägg, men allra mest älskar jag faktiskt att du inte är rädd för att unna dig saker. Du reser ofta i väg på SPA och små resor i vardagen och det känns så himla skönt att se, då det verkligen inspirerar en att själv våga satsa på lite egentid i mellan varven något jag annars är extremt dålig på.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen), och har givetvis delat tävlingen offentligt.

  Kram Sanna

 16. Jag vill ha med min fru. Det vore underbart efter två långa sjukdomsperioder för oss båda att få komma iväg. Dessutom har hon aldrig varit på spa, vilket gör det ännu roligare om vi vunnit 🙂

 17. Vilken härlig vinst!!!

  Jag har aldrig varit på spa, bara det borde kvalificera mig för vinst 😉 Haha.
  Men faktiskt, jag har inte det, och det vore underbart att få åka iväg med min älskade man och bara få rå om varandra. <3

  Delat på facebook och gillar din sidan sedan tidigare. 🙂

 18. Vilken underbar vinst att vinna,här skulle jag gärna vilja mig befinna, jag skulle absolut min syster med ta,då kan vi mysa och bara va.
  Jag gillar det mesta i din Blogg och tycker det är jättekul att läsa den, gillar att du unnar dig små resor i vardagen.
  Gillar & delat på FB.
  Ha en bra andra advent!

 19. Vilken otroligt generös och underbar tävling, jag har ALDRIG i mitt liv varit på SPA, det vore ljuvligt…
  Ser så otroligt mysigt ut o vandra omkring i morgonrock och ta hand om sig själv, jag har haft ett otroligt jobbigt år förlorat min Mamma och Svärfar samt att vi nyss fick ta bort våran hund…Behöver tanka energi och ta hand om mig själv…Skulle gärna ta med mig min väninna som haft det lite jobbigt ….Din blogg bjuder på en härlig blandning jag tycker den är bra som den är…
  Varma kramar till dig denna 2:a advent…gillar och delar

 20. Jag är gärna med och tävlar. Gillar din sida sen förut och har delat inlägget därifrån. Har även tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/06/ystad-1312/

  Jag tycker du skriver om blandade saker men skulle gärna se ännu mer restaurang/kafétips i Stockholms trakten.

  Hoppas på tur att vinna. Jag har aldrig varit i Ystad men vi har pratat om att åka dit. Vad vore en bättre anledning än att åka dit på spa jag och sambon.

 21. Åh, vilken drömvinst! 🙂 Gillat och delat på fejjan och hoppas, hoppas!
  https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  En sliten och ensamstående småbarnsmor sitter nu här,
  och önskar sig egentid och allt det där.
  Vilken dröm att få vila ut på hotell med spa,
  uppleva underbara skånska vidder och ha det så oförskämt bra!
  Tar med min nya, fina kärlek förstås,
  för att bara kunna njuta av oss.

  Jag tycker om din blogg som den är, gillar att man får se mycket av glamourösa event, tips på produkter osv. Tycker också om att du lägger ut mycket bilder! Men kanske att jag skulle vilja se lite mer av din vardag med familjen 🙂

  Kram Matilda

 22. Hej!! Jag har gillat på FB och delat 😀 Hoppas såååå på vinst!

  Här är min motivering:
  Tänk vad jag skulle bli gla’
  av att få njuta på Ystad Saltsjöbads SPA
  – då tar jag med mig min bästa vän,
  en helg för oss utan barn och män.
  Under SPA-vistelsen kommer vi må som gudinnor:
  Lyx + njutning + skratt = Lyckliga kvinnor! <3

  Jag saknar egentligen ingenting på din blogg, det enda jag kan komma på att jag skulle önska är när du lägger upp recept att lägga in lite fler steg-för-steg bilder. Jag har testat en del av dina recept, men det har inte blivit lika bra som när du gör det, haha. Jag har även lite lättare att fatta när det syns på en bild.

  Hoppas på jättetur!
  Mvh//Malin

 23. Jag vill ta med mig min sambo och ha en riktig mysdag! Tyvärr har vi inte kunnat göra någonting speciellt tillsammans på väldigt länge och har verkligen inte råd att unan oss sån här lyx annars, så det skulle verkligen vara en dröm att vinna detta!

  Jag gillar att läsa om shopping och skönhet och tycker att du skriver om detta superbra, så gärna ännu mer!
  Gillat och delat på facebook som Daphne Alice 🙂

 24. Du har såna fina tävlingar nu så man dör en smula! Är ju lika SPAgalen som dig;), men nu var det alldeles för länge sen jag var. Om turen är på min sida skulle jag unna mig och min fina vän Kattis detta! Vi skulle båda behöva relaxa ordentligt och umgås, bubbla, fnissa och njuta en helg tillsammans! Vi skulle ha det SÅ mysigt!:)
  Gillar dig redan och delar såklart på FB!

  Massa kramar i mörkret till dig!
  Adela

 25. Det låter som ett mycket vackert ställe.
  Nu skulle jag vilja ge. bort vinsten…..om det blir någon till en fin person.

  Din blogg besöker jag nån gång ibland. Du har en fin och trevlig blogg.

  Kramen.

 26. Jag ska inte säga vilken fantastisk vinst för det vet du ju redan. JAg tänker inte heller säga vilken fantastisk upplevelse det skulle vara för det är ju också uppenbart.

  Däremot så vill jag säga att jag hoppas någon som verkligen behöver detta vinner. Jag vill såklart också vinna och den jag skulle ta med mig är min vän Malena. Vi bor långt ifrån varandra och träffas väldigt sällan, men med denna vinst kanske jag kan få ner henne från jämtland för att umgås några dagar =)

  Jag skulle inte vilja påverka ditt innehåll alltförmycket.. tycker det är bra spridning som det är just nu, fast lite roligare är det att läsa om alla dessa fantastiska ställen som finns att besöka.

 27. den här fantastiska tävlingen kan man ju inte låta bli att delta i .Har hört så många som besökt detta ställe och bara hört så fantastiskt fina ord om det . Skulle jag gå och vinna tar jag med mig min finaste syster som alltid ställer upp för mig och som jag genom detta skulle få en chans att återgälda och skämma bort med lite flärd och välbefinnande . Jag har följt din blogg i många år nu och får alltid en massa fina inspiration till vad man kan hitta på och vackra ställen att upptäcka.

  / bästa hälsning Pernilla.N

 28. Vilket underbart ställe, skulle ta med min bästa väninna som behöver vila upp sig lite , gillar och delar kram Anna

 29. Wow, vilket pris du tävlar ut. Jag skulle vilja åka dit och ta med min man. För vi har haft en jobbig period just nu och skulle verkligen behöva komma iväg bara vi två och få rå om varandra och hoppas att vi kan hitta tillbaka till det vi en gång hade. Och vilket ställe kan vara bättre än just Ystad Saltsjöbad. Ser helt magiskt ut. Håller tummarna. Kram annika

 30. Håller verkligen med Annika där, lite egentid skulle inte vara fel!
  Man kan ju alltid hoppas!

 31. wow, det ser verkligen ut som ett paradis och ett mecka för att hitta sig själv. Om jag vinner så skulle jag ta med mig min bästa tjejkompis för att få en helg bara hon och jag, då det varit ett tufft år bakom oss med både sjukdomar och liknande, och jag känner att detta vore den perfekta platsen för oss att åka iväg till för att hitta ny energi och hitta tillbaka till oss själva.

  Jag skulle vilja se mer inredning i din blogg, jag älskar den för övrigt och har följt den under många år 🙂 Kram!

 32. Dianas drömmar här står aldrig tiden still,
  det känns som att du vet precis vad du vill.
  Inlägget du skriver inspirerar och får mig att bli glá,
  här tittar jag in nästan varje dá.
  Det är som att se fram emot när nästa tidning i brevlådan dimper ner,
  man vill helt enkelt bara läsa mer 😀
  Foton som inspirerar, resor, mode och tips är mina favoriter,
  det är dem som på mitt minne sig fast biter.
  En idé eller två jag kommer på,
  tack vare tips från din blogg jag till ett nytt stället ska gå.
  Givetvis håller jag precis som många andra tummarna att jag denna vinsten tar.
  aldrig besökt detta stället förut jag har.
  Nu när det ute är blåsigt, kallt och grått,
  önskar jag mer än gärna att skämma bort min kropp lite smått.
  Koppla av och
  helt enkelt lämna hemmets alla krav.
  Jag har gillat och delat din sida på Facebook i det inlägget du har,
  så nu är det bara att hålla tummarna för att jag denna vinsten tar.

 33. Åh, så lyxigt det hade varit att få åka iväg och stressa ner och bara
  få rå om varandra, det är precis vad vi behöver nu. Tänk att få överraska finaste pojkvännen med en Ystadtripp och mysigt spa – han skulle skrika ja av lycka och bli gla´! För vi har pratat om att resa bort och det hade ju varit flott att bo på hotell, äta gott och koppla av för en da´ och må bra, så nu håller vi både tummar och tår att vi en underbar julklapp av tomten får! 🙂

  Gillar redan på Fb och delar tävlingen där som Malin Gustafsson
  https://www.facebook.com/malin.gustafsson.7169

  Jag tycker du skriver bra och om blandade saker, recept är alltid kul och tips på härliga ställen att besöka och tips på produkter som du gillar. 🙂

  God jul! 🙂

 34. Jag gillar att läsa din blogg och jag tycker att det är en höjdare när du lottar ut så här fina priser. Min fru har varit på Ystads Saltsjöbad och tyckte det var toppen, jag blev avundsjuk när hon kom och berättade så bra hon haft, ångrade mig då att jag inte följde henne på resan, gör ett försök nu till vinst och jag ska nu gå in och dela ditt inlägg och ett God Jul från mig.

 35. Älskar att sitta och spana
  i din livsstilsblogg, Diana
  en fläkt så frisk
  så himla härligt optimistisk
  om livet stort och smått
  och många tips man fått.
  Vill fortsätta läsa om drömmar och äventyr
  skönhetstips, shopping, nöjen och andra bestyr
  Mode, mat och bak-inspiration
  och din förträffliga resepassion
  glädjeämnen med god smak skrivet
  inte mycket att ändra det är givet
  få tips, erbjudanden och tävla
  och allt skriver du så bra.

  Klart vi vill vinna ett spa-paket
  Avkoppling, glädje, få äta som en gourmet
  uppfriskning och avkoppling på en gång
  Unna sig sinnesfrid lång
  det vore en härlig chans
  till glädje, dejt och romans
  Tänk att få övernattning på hotell
  att vinna vore en höjdarskräll
  Åter få vara oss själva en stund
  medan sonen hos Mormor får en blund
  Få känna sig som sig själv och vända till nytt år blad
  med ett härligt event på Ystad Saltsjöbad
  det vore den största behållningen
  vila och på tankarna få ordning igen
  och vi fick ett fint minne att spara
  vid vinst av detta underbara
  Lysa upp i vinterns mörka tristess
  något att längta efter övernattning med finess
  få för nya året en riktigt bra känsla
  om vi får vistas på ert underbara spa
  Min fine man och jag
  få del av en vinst av allra bästa slag.

  Fin advent!

  Delar på Facebook som Anna Larsson

 36. Jag skulle ta med mig min man. Vi har haft ett fruktansvärt jobbigt PR som nästan resulterade i att vi gick skilda vägar. Nu börjar allt bli bättre igen och en spaupplevelse hade verkligen gett så mycket för oss. Kan inte ens i ord beskriva vad det hade betytt

  Jag gillar att läsa om när du varit på olika semestertrippar. Du skriver så ärligt och roligt om det. Gillar också dina mat- och bakinlägg skarpt. Kan faktiskt inte komma på något som jag vill läsa om mer.

 37. Jag har gillat och delat på Facebook (veronica Hedlund)

  Skulle vilja ta med min man på något häftigt äventyr så man fick lite krydda i den vanliga vardagen.

  Jag gillar din blogg som den är. Du skriver en massa spännande och intressant ?

  Kram veronica

 38. Så fint där ser ut. Att få koppla av i en vacker miljö nära havet och bara vara kan få mig att koppla av från sånt som oroar mig. Jag tar med mig bästa systerdottern som blir klar med sin lärarutbildning i januari och säkert behöver andas ut efter allt jobb.
  Jag gillar att du skriver och tipsar om lie av varje som inspirerar även mig som är 60+.
  Gillar på fb

 39. Fin o lyxig tävling!! Detta vore verkligen som en dröm!
  Har kämpat hela hösten själv med en himla massa motgångar och det har verkligen inte funnits tid till att ta hand om sig själv. All kraft och energi har gått till våra små killar som oxå har haft en tuff höst när pappa varit borta.. Vill mest bara glömma 2015 och börja 2016 med nya krafter! Detta vill jag givetvis göra med pappan till barnen och vill samtidigt fira 12 år av kärlek. Har saknat honom så mycket så ord räcker inte till att beskriva.. Skulle vilja visa det oxå genom en kärlekshandling (läs SPA Ystad 🙂 )

  Din blogg är en härlig blandning av allt tycker jag! Du ska fortsätta vara den du är och skriva som du gör! Du kan väl berätta vart du får din inspiration ifrån??:)
  Delat och gillar!
  / Janette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *