I fredags var det dags för årets första julbord, så gott och efterlängtat.
Lina och jag njöt av en helkväll på Sheraton i deras restaurang 360°,ett traditionella julbord skapat av Sheratons köksmästare Frederic Bertuit.
Vi började med glögg innan vi gick loss på det fantastiska julbordet.
På julbuffen serverades sheratons egna med strimlad ren, pepparrot och gräddfil men även senaps-, pepparrots-, och löksill .
Traditionella rätter som julskinka bakad på låg temperatur över natten för bästa smak, Janssons frestelse och hemlagade köttbullar rullade för hand på hemligt recept som var så goda.
Och sist men inte minst ett dessertbord som heter duga.
Här hittar man ostkaka med hallonsylt, chokladmousse, klenäter och massa annat gott.
På Sheraton får du ett klassikt julbord , bra service, fräscht och hemlagat i lugn och avslappnad miljö, hit går jag gärna igen.
Sheratons julbord serveras ända fram till julafton.
Har ni ätit julbord än?
Kram Diana
Nej, det har jag inte gjort för jag tycker inte om julmat men på julafton, då blir det.
Kram
Så lyxigt! Har inte ätit julbord än. Kram
Men gud vad lyxigt , julbord på Sheraton, vill också kram
Vi åt julbord med jobbet i fredags, gjorde ett inlägg på bloggen om det igår. Ser ju jättemysigt ut. Ha en härlig måndag. Kram Annika
Men gud så gott, tack för tipset är bra sugen på ett klassikt julbord kram
sparar mig till jul 🙂 men gott ser det ut 🙂 fin måndag kram
Så smarrigt med julbord, men har inte ätit något ännu.
Kram Mamma C
Ja vilken fantastisk kväll vi hade med så god mat 🙂 kram
Mums vad gott och så fint det ser ut. Kram Anette
Himla mumsigt med julbord!=)
Å så mycket gott!
Jag märker att alla har börjat med julen tidigt i år. Lite som amerikanerna som slänger ut julen före nyår. Det skall bli intressant att se om även detta fenomen kommer till Sverige.
Kram och ha en fin dag!
Anneli i Dalarna