Julbord På Sheraton

I fredags var det dags för årets första julbord, så gott och efterlängtat.

Lina och jag njöt av en helkväll på Sheraton  i deras restaurang 360°,ett  traditionella julbord skapat av Sheratons köksmästare Frederic Bertuit.

Vi började med glögg innan vi gick loss på det fantastiska julbordet.

På julbuffen serverades sheratons egna med strimlad ren, pepparrot och gräddfil men även senaps-, pepparrots-, och  löksill .

Traditionella rätter som julskinka bakad på låg temperatur över natten för bästa smak, Janssons frestelse och hemlagade köttbullar  rullade för hand  på hemligt recept som var så goda.

Och sist men inte minst ett dessertbord som heter duga.

Här hittar man ostkaka med hallonsylt, chokladmousse, klenäter och massa annat gott.

På Sheraton får du ett klassikt julbord , bra service, fräscht och hemlagat i lugn och avslappnad miljö, hit går jag gärna igen.

Sheratons julbord serveras ända fram till julafton.

Har ni ätit julbord än?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Vi åt julbord med jobbet i fredags, gjorde ett inlägg på bloggen om det igår. Ser ju jättemysigt ut. Ha en härlig måndag. Kram Annika

  2. Å så mycket gott!
    Jag märker att alla har börjat med julen tidigt i år. Lite som amerikanerna som slänger ut julen före nyår. Det skall bli intressant att se om även detta fenomen kommer till Sverige.
    Kram och ha en fin dag!
    Anneli i Dalarna

Lämna ett svar till Liniz Travel Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *