Julen närmar sig med stormsteg och dags att börja med julgodiset.
Ischokladen blev först ut och denna är riktigt god då jag blandar mörk och ljus choklad.
LYXIG ISCHOKLAD
100 g kokosfett
100 g mörk choklad
50 g mjölkchoklad
- Placera ut små folieformar på en bricka. Smält kokosfettet i vattenbad. Bryt chokladen i bitar och smält även den i koksfettblandningen. Rör försiktigt tills allt blandats.
- Häll upp i formar och ställ svalt för att stelna. Förvara svalt i burk med tätslutande lock.
Kram Diana
Ischoklad är inte min grej direkt, fast jag är en riktig chokladälskare. Men man kan ju inte gilla allt julgodis.
Kram Carin
Mums vad gott kram
Mums vad gott! Måste ta tag i julbaket nästa v! Denna v mest fokus på jobb & resor! Kram
Ischoklad hör verkligen julen till!
Kram
Mums! Det skall jag prova att göra på fredag när vi har fått jullov.
Kramen, Anneli